2777
2789
عنوان

با شوهر بی معرفت و پشت همسرخالی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 20 پست
کجاش توهین بوده دقیقا، مادرش بهش گفته از کارخونه دربیا و استخدامی شرکت کن، و بچه دار نشدن به خاطر اق ...

عزیزم مادر همسرم برگشت جلوی جمع پیش بزرگ تا کوچک به همسر گفت کمرو و خجالتی و بلد نیستی حقتو بگیری.

عزت نفس منو و همسرم پایین آورد.

چقد شما راحت اجازه می‌دین بهتون بی حرمتی کنن...

من هیچ دخالتی نکردم.

ازم پرسیده شد چرا ناراحتی منم دلیل ناراحتیمو گفتم.

یعنی چی منفعلانست

یعنی وقتی ناراحته به جای تحلیل شرایط و بعد واکنش منطقی؛ توی خودش میریزه؛ خودخوری میکنه یا همونطور که گفت بی حال و دمغ میشه و منتظر میمونه خودشون متوجه بشن؛ گریه میکنه؛ سکوت میکنه و... در واقع دانسته یا ندانسته همش منتظره بقیه بیان ببینن چشه و مشکل رو حل کنن و خودش قدم محکمی برنمیداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا تو مهمونی نمی‌خواستم چیزی بگم اگم گله کردن چرا بی‌حال و دمقی منم دلیلش رو محترمانه گفتم.اصلا ...

بله میدونم با دعوا و تنش نبوده اون غلطه ولی دلیل نمیشه این درست باشه. منفعلانه سر دیگه طیف فعالیت پیش از حد یا همون رفتار تهاجمهی و خشنه. افتادن از هر طرف بوم اشتباهه.

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی به زبان دیگه دارم میگم محکمتر باش.

وقتی بحث پیش اومد باید با شوهرت حرف میزدی و به نحو درست تحریکش میکردی(یادش میدادی؛ اعتماد به نفسش رو بالا میبردی؛ بهش منظور اصلی رو میرسوندی) که خودش سر فرصت جواب بده.

بعدتر وقتی میخواستی حرف بزنی باید پیش بینی گریه رو میکردی و مانع میشدی.

بعدش وقتی همسرت قهر میکنه باید به هر نحوی شده درستش کنی و مانع ادامه این روند بشی.

وقتی در موردت دروغ میگه و...

یعنی تو هر مرحله من دارم این ضعف رو میبینم.

فکر نکنی قصدم سرزنشه خودم کوهی از مشکلات این مدلی بودم و هستم که به دنبال حلشم و از روی درک و همدردی میگم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اوو درمانشم میدونین؟

مسائل این چنینی که با شخصیت آدم آمیخته شده به راحتی قابل حل نیست. گاهی ریشه در مسائل دیگه‌ای مثل مهرطلبی و افسردگی داره که اول باید اون شناسایی و برطرف بشه ولی همین که آدم بفهمه مشکل دقیقا چیه خودش هفتاد درصد مسیره.