2777
2789
عنوان

شما اگه همچنین عروسی داشتین پاگشامیکردینش

| مشاهده متن کامل بحث + 7821 بازدید | 194 پست
بنده خدا اون دختری که عروس شما شده هرموردی هم داشته باشه الان انتخاب پسرشماست پاگشا هیچ ارتباطی به ن ...

خودت حقیری خب خیانت کرده میگه پسر رو‌نمیخاد خودکشیم کرده بیاد پاگشاش کنه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت حقیری خب خیانت کرده میگه پسر رو‌نمیخاد خودکشیم کرده بیاد پاگشاش کنه؟؟

اسمی از خیانت نگفتش که؟ 

خب اگر خیانت کرده اصلا عروسشون چرا الان کنار پسرشونه ولی پسرشون کاری نمیکنه ایناچرا حرص میخورن دیونه تازه نفرین کاربرا هم  میکنه انقدر دل سیاهه خدا خودش جوابش رو بده ایشون بیشتر انگار تحت فشار تا برادرش

اسمی از خیانت نگفتش که؟ خب اگر خیانت کرده اصلا عروسشون چرا الان کنار پسرشونه ولی پسرشون کاری نمیکنه ...

شما اول کل تاپیکشو بخون یا لااقل تاپیک قبلشو بعد بهش بگو حقیر 

خودت تو شرایطش بودی بدتر میکردی الانم معذرت خواهی من عوض زبون درازی

شما اول کل تاپیکشو بخون یا لااقل تاپیک قبلشو بعد بهش بگو حقیر خودت تو شرایطش بودی بدتر میکردی الانم ...

شماهم کاسه داغ تراز آش نشید لطفا مشکلات دیگران فقط به دست خودشون قابل حل نه با نفرین کردن کاربرا یا خالی کردن عصبانیت به این واون دلیلی هم بابت عذر خواهی نمیبینم انشالله مشکلشون برطرف بشه ولی مجدد میگم ایشون بیشتراز داداششون تحت فشار عصبی هستن 

همون دخترا اخر زندگیشون از مایی که از طرفمون جز محبت چیزی نمیخوایم بهتر میشه

اصلا نمیشه قلب پسرم زخمی بود این اومد تیکه تیکش کرد و رفت خدایی ک من میشناسم مطمئنم ک رنگ خوشی نمیبینن یکی میاد تو زندگیش و همینجوری ازش استفاده می‌کنه و می‌زاره می‌ره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اصلا نمیشه قلب پسرم زخمی بود این اومد تیکه تیکش کرد و رفت خدایی ک من میشناسم مطمئنم ک رنگ خوشی نمیبی ...

عزیزم شوهرم قبل من عشت سال عاشق یه دختر دیگه بود موهاش سفید شد دختره دوسش نداشت 

من اومدم تو‌زندکی شوهر و همه چی رو از یادش بردم قلبشو جوون کردم الان هم عاشقانه همو دوس داریم و بارها گفته حیفه هشت سال از عمرم

شمام برا پسرت دعا کن یه دختر بیاد تو زندگیش که عاشقش باشه و جونشو براش بده و شمام بهترین مادرشوهر دنیا براش باش

شما اگه عروستون این کار آبکنه بهش اعتماد میکنید یک زندگی روبسپارین دستش فردا هرمردی ننه من غریبا باز ...

کجا آورده تو خونه 

من رفتار اشتباه از عروستون نمی‌بینم شما الکی داری سیاه نمایی می‌کنی 

دختر خودتم بود همین کار میکردی 

کاش این دختر خودش طلاق بگیره چون شما ....

کجا آورده تو خونه من رفتار اشتباه از عروستون نمی‌بینم شما الکی داری سیاه نمایی می‌کنی دختر خودتم بود ...

عزیزم کم کم به اونجا هم میرسه

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
اتفاقا تا کامنت شما همه رو خوندم طرف به خاطر یکی دیگه خودکشی کرده باید دکمشو بزنن و بگن به شرط بخشش ...

ببین دوست پسر قبلی دختر گیر داده بوده طلاق بگیر من میگیرمت خوب اما دختره قبول نمی‌کرده 

پاشدن با مادر و خواهرش آمدن دم در دختره رفته دکشون کنه 

مادر دختر آمده افتا ه رو سر دخترش به کتک زدن 

دختره هم از فشار عصبی چند تا قرص خورده 

نه خیانتی بوده نه خودکشی بوده 

اسی دنبال بهانه است این دختر رد کنه بره 

کاش عروس هم خودش بره 

عروس بیچاره تا حالا گرفتار خانواده بد بود 

حالا گرفتار خانواده شوهر بد شده 

خدا نجاتش بده

2810