2777
2789
عنوان

شما اگه همچنین عروسی داشتین پاگشامیکردینش

| مشاهده متن کامل بحث + 7821 بازدید | 194 پست
اتفاقا تا کامنت شما همه رو خوندم طرف به خاطر یکی دیگه خودکشی کرده باید دکمشو بزنن و بگن به شرط بخشش ...

آره همسرمن هم همینو میگه 

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
پسرم اصرار می‌کرد به ازدواج هرچی گفتیم صبرکن سنت بره بالا روزگار دستت میاد پاشو کرد توی کفش میخوام ا ...

ببخشید اینطور میگم

ولی وقتی معیارتون برای انتخاب همسر برای پسرتون قیافه بوده یا اینجا دنبال همسر براشون بودسن خب مشخصه درست انتخاب نکردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرکاریه؟

دختره با پسر شما تو خونه خودش باشه هیچ وقت به دوس پسرش پیام نمیده که بیا خونمون با خواهر و مادرت 

مادرمو پشیمون کن

یا با پسره در ارتباط نبوده 

با وجود همسرش هیچ وقت به دوس پسرش پیام نمیده 

آره پسرم میگه همش احساس شک دارم

خب این زندگی نمیشه که

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

[QUOTE=360107890]ببخشید اینطور میگم ولی وقتی معیارتون برای انتخاب همسر برای پسرتون قیافه بوده یا اینجا دنبال همسر بر ...[/QUOوقتی بچت اصرارمیکنه یک سال و نیم پدرمارو درآوردسرهر خواستگاری پدرم درمیومد که بهش بفهمونم اینا به مانمیخورن سراین دختره دیگه مغزم قفل کرده بود انگار ناخواسته قبول کردم وگرنه تاچند ماه باپسرم بحث داشتیم

بنده خدا اون دختری که عروس شما شده هرموردی هم داشته باشه الان انتخاب پسرشماست پاگشا هیچ ارتباطی به نداشتن ادب وشخصیت نداره هم به اون دخترتوهین کردید هم خانوادشو کوچیک چقدر حقیرید

[QUOTE=360107890]ببخشید اینطور میگم ولی وقتی معیارتون برای انتخاب همسر برای پسرتون قیافه بوده یا این ...

چی بگم والا انشالله درست میشه

بعد یه چیزی مگه تو بیمارستان اونم بخش روان مرد غریبه رو راه میدن؟! ک گفتین اونی ک عروستون باهاش خیانت کرده رفته تو بیمارستان بغلش کرده🤐 من میدونم ک فقط محارم رو راه میدن

بنده خدا اون دختری که عروس شما شده هرموردی هم داشته باشه الان انتخاب پسرشماست پاگشا هیچ ارتباطی به ن ...

درست صحبت کن امیدوارم همین بلاسرت بیاد

چی بگم والا انشالله درست میشهبعد یه چیزی مگه تو بیمارستان اونم بخش روان مرد غریبه رو راه میدن؟! ک گف ...

آره بیمارستانش خیلی بی دروپیکر بود من رفتم اصلاازمن نپرسیدن شما کی هستید 

2810