2777
2789
عنوان

شما اگه همچنین عروسی داشتین پاگشامیکردینش

| مشاهده متن کامل بحث + 7821 بازدید | 194 پست
[QUOTE=360106276]ببخشیدا این چه طرز فکریه؟؟ خودکشی چه ربطی ب پاگشا داره؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑[/QUOادم ...

اسی پسرت و عروست چند سالشونه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

از همیه بیشتز والدین

بله متاسفانه،مثل اینکه سن پسر ایشونم زیاد نیست،خودشونم اشتباهاتی داشتن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من درست نیست ادامه بدین هم برای دختر هم برای پسر. دختر احتنال داره دوباره خیانت کنه چون دلش با پسر شما نیست . پسرم ممکن همیشه تو این شک باقی بمونه که ایا من سرکارم بهم خیانت میشه یانه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اسی پسرت و عروست چند سالشونه؟

چند بار پرسیدم 

فکر کنم کم سنن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

به نظر من درست نیست ادامه بدین هم برای دختر هم برای پسر. دختر احتنال داره دوباره خیانت کنه چون دلش ب ...

آره پسرم میگه همش احساس شک دارم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
اسی مسئله رو بد تعریف کرده برو جلوتر بخوون قضیه اینقدرا هم پارک نیست

اتفاقا تا کامنت شما همه رو خوندم طرف به خاطر یکی دیگه خودکشی کرده باید دکمشو بزنن و بگن به شرط بخشش مهریه .کار یه سری زنا همینه ازدواج بعدم مهریه کوییک یا ساینا بخرن بشن فساد مملکت (میدونم الان خیلیا موضع میگیرن اما واقعیت جامعه ست)

پسرم ۲۴دختر۱۸

پسر منم ۲۱سالشه اونم ی دختر اومد تو زندگیش غرورشو عشقشو شخصیتشو پولاشو اعتمادش و گرفت و گند زد ب همه چی و خداحافظ

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
پسر منم ۲۱سالشه اونم ی دختر اومد تو زندگیش غرورشو عشقشو شخصیتشو پولاشو اعتمادش و گرفت و گند زد ب همه ...

آره عزیزم خدانمیدونم میخواد بااین آدمها چه کارکنه پسرم همش میگه مامان من که کار اشتباهی نکردم فقط میخواستم تشکیل خانواده بدم

پسرم ۲۴دختره۱۸

دوتاشون نا بالغن،بدبد پسرتون کامنتای اینجارو بخونه،ما خودمون دختریم،دلش با کس دیگه ایه،نمیتونن با هم خوشبخت بشن،تصمبم جفتشون هیجانیه

آره عزیزم خدانمیدونم میخواد بااین آدمها چه کارکنه پسرم همش میگه مامان من که کار اشتباهی نکردم فقط می ...

بمیرم برا دلش حرف پسرمو میزنه مامانش بمیره من هیچ وقت اون دخترو نمیبخشم قلب من مادر انقد تیکه تیکه شد قلب عاشق پسرم چی شد💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
پسرم ۲۴دختر۱۸

وای چرا هردو اینقدر کوچیکن

کاش با مشاور خبره مشورت کنید

نه این مشاورای دوزاری

حتما ی راه مناسب سر راهتون قرار میده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بمیرم برا دلش حرف پسرمو میزنه مامانش بمیره من هیچ وقت اون دخترو نمیبخشم قلب من مادر انقد تیکه تیکه ش ...

همون دخترا اخر زندگیشون از مایی که از طرفمون جز محبت چیزی نمیخوایم بهتر میشه

وای چرا هردو اینقدر کوچیکنکاش با مشاور خبره مشورت کنیدنه این مشاورای دوزاریحتما ی راه مناسب سر راهتو ...

پسرم اصرار می‌کرد به ازدواج هرچی گفتیم صبرکن سنت بره بالا روزگار دستت میاد پاشو کرد توی کفش میخوام ازدواج کنم حالا گفتم اگه کارشون به طلاق هم کشیده بشه براش تجربه میشه به حرف بزرگ‌ترش گوش بده

2810