[QUOTE=360106276]ببخشیدا این چه طرز فکریه؟؟ خودکشی چه ربطی ب پاگشا داره؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑[/QUOادم ...
اسی پسرت و عروست چند سالشونه؟
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
بله متاسفانه،مثل اینکه سن پسر ایشونم زیاد نیست،خودشونم اشتباهاتی داشتن
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من درست نیست ادامه بدین هم برای دختر هم برای پسر. دختر احتنال داره دوباره خیانت کنه چون دلش با پسر شما نیست . پسرم ممکن همیشه تو این شک باقی بمونه که ایا من سرکارم بهم خیانت میشه یانه
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚
اسی مسئله رو بد تعریف کرده برو جلوتر بخوون قضیه اینقدرا هم پارک نیست
اتفاقا تا کامنت شما همه رو خوندم طرف به خاطر یکی دیگه خودکشی کرده باید دکمشو بزنن و بگن به شرط بخشش مهریه .کار یه سری زنا همینه ازدواج بعدم مهریه کوییک یا ساینا بخرن بشن فساد مملکت (میدونم الان خیلیا موضع میگیرن اما واقعیت جامعه ست)
دوتاشون نا بالغن،بدبد پسرتون کامنتای اینجارو بخونه،ما خودمون دختریم،دلش با کس دیگه ایه،نمیتونن با هم خوشبخت بشن،تصمبم جفتشون هیجانیه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
بمیرم برا دلش حرف پسرمو میزنه مامانش بمیره من هیچ وقت اون دخترو نمیبخشم قلب من مادر انقد تیکه تیکه ش ...
همون دخترا اخر زندگیشون از مایی که از طرفمون جز محبت چیزی نمیخوایم بهتر میشه