2777
2789
عنوان

آیا باقالی پلو با مرغ برای پاگشای عروس زشت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
سلامتو اين گروني ماكاروني هم زشت نيستاين غذاها هيچ ايرادي ندارند، درست كن

ما شهرستانیم مهمونامون از تهران دارن میان به دعوت ما دیگه جوری نباشه بگن برا این غذا مارو کشوندن تا اینحا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن. اوکیه همه چی سالاد هم بزارفقط ی سوال برام پیش اومد. کیا باید عروسو پاگشا کنن؟پاگشا چیه همون ک بعد ...

والا ما ترکیم نمیدونم بقیه چه رسمی دارن ما الان بعد عقد داریم دعوت میکنیم طرف شوهرم هس طرف خودمون بعد عروسی پاگشا میکنیم

ما شهرستانیم مهمونامون از تهران دارن میان به دعوت ما دیگه جوری نباشه بگن برا این غذا مارو کشوندن تا ...

میهمان هیچ وقت اینطور فکر نمی کنه عزیزم ولی درمقام میزبان حق میدم بهت که حساس باشی.

مرغ درست کن ، پلو دو مدل بزار ، باقالی پلو و زرشک پلو توی سفره خیلی شیک میشه هوا سرده سوپ هم بزار

مرسی عزیزم بله همون مرغ رو میزارم به دو مدل پلو  سوپ و دلمه هم دارم 

فقط یه ایرادی که مرغ داده از سفره زیاد بر میگرده نمیدونم چیکار کنم چون طعمش عوض میشه

کم هم نمیشه گذاشت 

مرسی عزیزم بله همون مرغ رو میزارم به دو مدل پلو سوپ و دلمه هم دارم فقط یه ایرادی که مرغ داده از سفر ...

بزار فریزر ، باهاش غذاهای دیگه درست کن در مدت کوتاه

آلبالو پلو 

شوید پلو 

تهچین 

ماکارونی 

کدو مُسما 

تاس کباب

مرغ رو میتونی خوب در بیاری چجوری میخوای درست کنی؟

من مرغ رو بعد مزه دار کردن خوب سرخ میکنم بعد پیاز داغ میکنم یکم رب و زعفران هم میزنم با ادویه ها و مرغای سرخ شده رو اضافه میکنم تو آب کم و شعله ملایم میزارم بپزه من اینحوری ابدار دوس دارم

یه مدل دیگه هم مامانم برا مهمون زیاد درست میکنه مرغها رو اول می پزه بعد تو روغن و زعفران سرخ میکنه این قیافه ش قشنگتر میشه بعد سس درست میکنه براش با اب باقی مونده مرغ بعدهم مرغارو میچینه  تو سس

منم حالا دقیق نمیدونم کدوم‌مدل رو بپزم 

این مدل اخر مجلسی تر دیده میشه ولی خب خشکه یکم بعد سرخ شدن