2777
2789

دوستان من مهمان رودربایستی دار  دارم چند روز دیگه برنامه غذایی م کباب بود که ینفر دیگه غذاش بود من کنسل کردم اونو 

الان تصمیم دارم باقالی پلو بزارم هم پلو ساده خورشت هم مرغ باشه و هم فسنجون با کوفته قلقلی 

میگم یعنی باقالی پلو اگه با ماهیچه نباشه زشته؟

البته پیش غذا هم دارم با دسر و....

ولی در مورد غذای اصلی دو دلم اگه زشته با مرغ همون زرشک پلو کنم 

خودمونی بودن زیاد مهم نبود چون شاید من یکبار اینارو دعوت کنم این یکبار میگم رعایت کنم 

نه با لین همه غذای که شما رست میکنید دیگه زشت نیست و خوبه.خیلیا دیگه توان خرید گوشت ندارن درک میکنن

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتا هیچوقت این حساسیتترو درک نکردم شما میزبانی و مختاری که باتوجه به شرایط خونتون پذیرایی کنی چرا باید زشت باشه و ناراحتی پیش بیاد😅🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

باقالی پلو با مرغ هم خودش یه نوع غذای مستقله. خیلیم خوبه که زرشک پلو کنارش باشه. طرف انتخاب می کنه که مرغشو با کدوم پلو بخوره. تازه فسنجونم هست.

منوت عالیه عزیزم

پیشاپیش خدا قوت. 

2810