2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناگفته نماند من مسخره میکردم بقیه رو میگفتم مگه میشهیه حالی داشتم تا ۵ ماهگی وزن کم کردم خودمم قبلش ...

منم کلا لاغر هستم یکمم الان هیچی نمیتونم بخورم چشام گود شده

من کباب که میخوردم یه کیفی بهم میداد

بری خودم یه کاسه بزرگ ماست می‌ریختم بخور بخور

نمیتونم بگم مزه چی میداد هنوزم بهش فکر میکنم یه حالی میشم که نگو انگاری مزه بهشت میداد 

توام هر چی میلت میکشه بخور مسلما اون بهترین چیزه

من کباب که میخوردم یه کیفی بهم میدادبری خودم یه کاسه بزرگ ماست می‌ریختم بخور بخورنمیتونم بگم مزه چی ...

فقط میوه میتونم بخورم. غذا اصلا نمیتونم میوه ام خب آدم هی گشنش میشه 

یعنی من ۶ هفته دیگ باید همینجوری باشم تا بهترشم؟ وااای

آره خواهر باید تحمل کنی من از گشنگی زار میزدم حتی آبم میخوردم بالا میاوردم 

همه بوها اذیتم میکرد بوی پیاز داغ سیر خیارشور ونون متنفر بودم.۴کیلو کم کردم فقط مثل میت میخوابیدم.الان خوبم شکر خدا غذا میخورم

آره خواهر باید تحمل کنی من از گشنگی زار میزدم حتی آبم میخوردم بالا میاوردم همه بوها اذیتم میکرد بوی ...

خدا کنه باز خوب شم. بعضیا میگن تااخر ۹ ماه همینجوریه

خدا کنه باز خوب شم. بعضیا میگن تااخر ۹ ماه همینجوریه

نه عزیزم کم پیش میاد مثلا بین این همه اطرافیان ما فقط دونفر اونطور بودن همه تا ماه ۴خوب میشن.انشالله شما زودتر خوب بشی.سالاد درست کن بخور کاهو بخور من بدنم کم آب شد و از گرسنگی شدید کتون توی ادرارم دفع شد که اگه ادامه پیدامیکرد یا سکته میکردم یا تو کما میرفتم