کاربر از سارا بپرس تعجب میکنم چنین شخصی مثل شما رو گذاشتن اینجا به عنوان دست یار نی نی یار و قانون مداری و اخلاق در سایت !!!!!!!!!!
شما که خودت علنا اینجا از دورغ و دروغ گوها حمایت میکنی و با کامنت و پست حمایتیت به یه مشت دروغ گو و جاعل اجازه میدی هر روز به تعداد تایپیکای دروغشون و مشاوره دروغین به چهارتا کاربر که اینجا واقعا دنبال راه حل درست و به درد بخور هستن و این سایت کذایی رو انتخاب کردن (کذایی به لطف چهار تا بچه. دبیرستانی و حامیانی مثل شما ) اضافه بشه و با خوشحالی به فعالیت و دروغهاشون اضافه بشه و بگن دیدی حتی خود سایت هم از ما حمایت میکنه .....چطور میایی اینجا دم از قوانین سایت میزنی و یه لیست بلند بالا تایپ میکنی از گوشزد کردن قوانین سایت به کاربرا ؟؟؟؟....
سایت یه روزی هرچی کاربر داشت همه آدم حسابی بودن اگه میگفت من مادرم و سه تا بچه دارم واقعا مادر بود ....اگه میگفت روانشناسم و ازش مشاوره میخواستی واقعا روانشناس بود ....اگه میگفت مهاجرت کردم و میتونم بهتون در امر مهاجرت مشاوره بدم واقعا راست میگفت.....اگه میگفت در شرف طلاق هستم و کمک میخوام واقعا راست میگفت و قصد سواستفاده از عواطف و شعور کاربرا نبود....اگه میگفت من پزشکم واقعا پزشک بود نه مثل الان که پشت همه این کاربری هایی گفتم یه بچه دبیرستانی یا یه آدم مریض. بیکار روانی نشسته به شعور همه توهین میکنه .....وقتی شما میایی به کاربری که مشخصه دروغ میگه و کاربرا رو سرکار گذاشته و رفته از گوگل عکس دان کرده بعد میگه خودم از هتل روسیه گرفتم بهش که اعتراض میکنی که چرا دروغ میگی چرا به شعور بقیه توهین میکنی میاد تایپیک میزنه دلم خواست هر کی دوست نداره باور نکنه واسه دل خودم تایپیک زدم بعد شما خانم سارا که از قوانین حرف میزنی زیر پستش مینویسی حققققققققق
ببین دقیقا نوشته بودی حققققققققق یعنی چی ؟؟؟؟یعنی الان منم مجازم بیام با چندتا کاربری یه مشت دروغ و مشاوره دروغ به ملت تحویل بدم بعد بگم دلم خواست دوستتتتت داشتم ؟؟؟؟؟؟ آره دیگه امثال اینا نباشن در سایت رو باید تخته کرد کسب کار خانم تهرانی هم تخته میشه چون تقریبا تمام آدم حسابی های سایت به جز یه تعدادی (با احترام به همه کاربرای محترم سایت ) رفتن چون خود شماها فضا رو باز گذاشتین برای نابودی و کذایی شدن سایت و تمام اعتماد ها رو از بین بردین و سایت فقط با این افراد دروغ گو داره میچرخه