🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا دمت گرم که اینو گفتیهمیشه یسری برای دفاع از استارتر خیلی جنگ و دعوا راه میندازن یا دخالت میکنن ...
خیلی وقتها استارتر کوتاه میادا میگه بچه ها نکنین عیب نداره ولی هی تگ میکنن طرف هم می بینه هی دارن تگ میکنن الان لغو میشه شروع میکنه توهین بدتر اینطوری فقط باعث میشن اتش دعوا تندتر بشه هر کس باید خدای نکرده به خودش توهین شد گزارش بزنه
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
نمیدونم چرا اینقدر به شما فشار اومده من با کاربر از سارا بپرس حرف زدم نیاز باشه خودشون میان توضیح میدن یا حق با من یا ایشون شما هم لطف کن دیگه ریپلی نکن چون نمیخونم
لطفا نگین خب دروغ بگن به شما چه ؟؟؟اولا شما چرا باید حمایت بکنی ؟؟؟؟!!!دوما هرکسی اگه یه کم هوش داشت ...
وای دقیقا
مو به مو حرفاتون درسته ...
اصلا قابل اعتماد نیست دیگه سایت ..
همش شدن بچه دبیرستانی که فقط صبح تا ظهر خداروشکر مدرسه میرن لااقل اینجا یه نفس راحت میشه از دستشون کشید ،ولی از ظهر تا شب ،شب تا صبح همش تو مخ آدم رژه میرن با حرفای بی منطقشون!!!