2777
2789
عنوان

ازسارابپرس 💞💞💞 هر چی دل تنگت می خواهد بگو 💞💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دقیقا دمت گرم که اینو گفتیهمیشه یسری برای دفاع از استارتر خیلی جنگ و دعوا راه میندازن یا دخالت میکنن ...

خیلی وقتها استارتر کوتاه میادا میگه بچه ها نکنین عیب نداره ولی هی تگ میکنن طرف هم می بینه هی دارن تگ میکنن الان لغو میشه شروع میکنه توهین بدتر اینطوری فقط باعث میشن اتش دعوا تندتر بشه هر کس باید خدای نکرده به خودش توهین شد گزارش بزنه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خیلی وقتها استارتر کوتاه میادا میگه بچه ها نکنین عیب نداره ولی هی تگ میکنن طرف هم می بینه هی دارن تگ ...

آره عزیزم دقیقا همینطوره👌🏻و متاسفانه تو بیشتر تاپیکا این اتفاق میفته اعصاب خورد کن هم هست کلی بی احترامی میشه

کردستان✌🏼🕊️
لطفا نگین خب دروغ بگن به شما چه ؟؟؟اولا شما چرا باید حمایت بکنی ؟؟؟؟!!!دوما هرکسی اگه یه کم هوش داشت ...

وای دقیقا 

مو به مو حرفاتون درسته ...

اصلا قابل اعتماد نیست دیگه سایت ..

همش شدن بچه دبیرستانی که فقط صبح تا ظهر خداروشکر مدرسه میرن لااقل اینجا یه نفس راحت میشه از دستشون کشید ،ولی از ظهر تا شب ،شب تا صبح همش تو مخ آدم رژه میرن با حرفای بی منطقشون!!!

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
نمیدونم چرا اینقدر به شما فشار اومده من با کاربر از سارا بپرس حرف زدم نیاز باشه خودشون میان توضیح می ...

نه تا وقتی داری تو تاپیک این کاربر چرت و پرت میگی من از حق دفاع میکنم و ریپلای میکنم

2810