2777
2789

امروز جمعه بود ناهار رفتیم بیرون

ولی بجای اینکه خوش بگذره کلی عصبی شدم و تا  الانم پنچرم

چون خواهرام بچه های نفهمشون رو با خودشون میارن و کل تایم همش باید حرص بخوریم

یا جیغ میزنن یا بهونه الکی میگیرن یا نق میزنن یا گریع میکنن

و....

کلا بیرون رفتنو زهرمار میکنن ب ادم

همیشه همیطورن

خوشبخال هر کسی ک خانواده خوب و بچه مودب داره

دهن ما سرویس شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله بد نباش. منم بچه هام اذیت دارن ولی فک نکنم خواهرم مثل توبگه 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

2805

انشالله مادر شدی اوکی میشی 

بچه بی ادب یعنی بچه ای که فحش میده دست به وسیله بقیه میزنه  بچه ها را کتک میزنه و...

اما بچه خوب بازی می‌کنه حرف میزنه هیجان داره شور و شوق داره کاش درک کنیم  و با حوصله باشیم و با خفه کردنشون لقب مودب بودن بهشون ندیم 

اگر بچه‌ در طبیعت بازی نکنه کجا جاش هست 

تو خونه هم که نمیشه بدو بدو کنه بخاطر همسایه و فرهنگ آپارتمان نشینی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خیلی سنگ دلی بابا ،عوض اینکه کمک خواهرت کنی اونم یه یه ساعت لذت ببره از بیرون و محیطش اینطوری میگی عجببببب بابا خواهراهم خواهرای قدیم  

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
همین ک نمیزمم تو دهنشون و تحمل میکنم ینی خاله خوبیم

یه لحظه خودت و بذار جای خواهرت 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

جیغ و گریه و بهونه بچه برای مادر و پدرشه ، شما اگه حوصلت نمیشه لازم نیست کاری براشون بکنی ، کلا از جایی که هستی لذت ببر ، یه هندزفری بذار تو گوشت ، یه قدمی بزن ، یکم درختا و فضای سبز و ببین . 

رمز خوشبختی همینه که توی هر شرایطی سعی کنی یه چیزی پیداکنی که حالت رو خوب کنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
انشالله مادر شدی اوکی میشی بچه بی ادب یعنی بچه ای که فحش میده دست به وسیله بقیه میزنه بچه ها را کتک ...

همه این کارایی ک گفتی رو انجام میدن

وسیله هامونو میشکنن

همش خونه تمیز میکنیم میان ریخت و پاش میکنن و میرن

همیشه انرژی مون رو میگیرن و....

خیلی سنگ دلی بابا ،عوض اینکه کمک خواهرت کنی اونم یه یه ساعت لذت ببره از بیرون و محیطش اینطوری میگی ع ...

قضاوت نکن

اتفاقا زیاد کمک کردم بهشون

خواهرم همش میزارش پیش ما و میره سرکار

کلا همش پیش خودمونه

2810