من یمدت بیمار بودم و حالم خوب نیس هنوزم کامل خوب نشدم پدرشوهرم زنگ زد گفت حالت چطوره عروس خانوم😍😍😍😍😍😍😍😍
ذووووققققق
خیلی مهربون حرف میزد جیییییغ🥺🥺🥺🥺
اخه خانواده شوهرم زیاد باهام خوب نیستن البته اصلا بدرفتاری نمیکنن ولی زیاد محبت و مهربونی نمیکنن این اولین بار بود اینجوری قشنگ باهام حرف میزدددد
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
بعضی ها خیلی با محبتن ولی بروز نمیدن همینا مشکلی واسه کسی پیش میادخیلی ناراحت میشن ویهویی کلی محبت ن ...
ممنون عزیزم🥺🫶💕