2777
2789

سلام 

من فردا جلسه اول باشگامه 

امروز ثبت نام کردم

رشته بدنسازی 

خیلی لاغرم میخوام برم برا چاقی و وزن ایده آل 

اما هیچی راجع به باشگاه نمیدونم 😕اینکه باید چیا بگیرم...چیکار کنم...

ساک باشگاه دارم دیگه نمیدونم چی بمیرم

مربی گفت زیر انداز

ولی نمیدونم چه زیراندازی و چه جور

یا مثلا الا نمیدونم چی ببرم بخورم

توروخدا راهنماییم کنید🙏

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

لایک

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به همین زیر اندازا مت میگن یه جنسی بخر که راحت بیفته رو زمین و هی لول نشه یه حوله با خودت ببر رو دستگاه بندازی میشینی پوستت و موهات برخورد نکنه با دستگاه یه جفت دستکش بدنسازی بخر با دمبل کار میکنی دستات پینه میبنده در بلند مدت اب هم که باید ببری همین کافیه یه موز هم ببر بعد باشگاه بخور خوبه یه شکلات با خرما داشته باش اگر فشارت افتاد بخوری یه اسپری یا بادی اسپلش هم همراهت داشته باش کش و گیره و یا هد بند واسه موهات که جمع کنی اذیتت نکنه کفش تکیز هم باید ببری واسه توی باشگاه بپوشی  اونجا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بطری آب که ببر بعدم از مربیت بپرس برا وسطای ورزشم چی بیارم 

چون دیدم دخترایی که میان برای چاقی برنج عدسی سیب زمینی آب پز موز اینجور چیزا میارن 

زیر انداز هم میتونی از لوازم ورزشیا بگیری هم اگر یه حوله ملافه پارچه تمیز داشتی ببری 

کفش و جوراب تمیزلباس ورزشی که لگ و نیم تنه عالیه 

دستکش بخر از لوازم ورزشی که دستت عرق نکنه دمبل و ....دست میگیری 

یه اسپری هم ببر که دیدی عرق کردی بزنی به خودت

اگر موهات چتری هست یا خیلی میاد جلو چشمت هدبند

اگه لباس پوشیده میپوشی مثلا تیشرت یا لگ نمیخواد زیر انداز بگیری چون بدنت با دستگاه ها برخورد نمیکنه اما اگه تاپ و لگ کوتاه میپوشی بگیری خوبه نگیری هم فرقی نداره 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻