2777
2789
اره کار خوبی کردی ❤️هستن کسایی میان قصرضیافه میشینن اونا دیگه تو بهشتن تو حرمن (قصرضیافه یه هتلیه دا ...

والا میگفتن مدینه الرضا نزدیک ترین هتل ۵ ستارست به حرم عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا میگفتن مدینه الرضا نزدیک ترین هتل ۵ ستارست به حرم عزیزم

بله نزدیکه درست ،،،ولی قصر الضیافیه داخل حرمه ،از در هتل که اومدی بیرون پا میزاری تو حرم و چایخونه ،اون شبی یه نفربالای پنج میلیونه 

یه قصر ضیافه سمت باب غدیر داریم من اینو نمیکم ها ،،،قصرضیافه دوتا داریم یکی داخل حرم هس 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بله نزدیکه درست ،،،ولی قصر الضیافیه داخل حرمه ،از در هتل که اومدی بیرون پا میزاری تو حرم و چایخونه ، ...

اره عزیزم این هم تقریبا شبی ۶ و ۷۰۰ پام در اومد بدون نهار و شام یه هفته موندم تقریبا ۶۶ و خورده ای شد هتل

بفرما عزیزم

سلام عزیزم 

به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما در فضای مجازی قدم بر میداره هنوز مزدش رو ندادید بگو ستاره مزدش رو می خواداونم همین دنیا و همین روزها که سخت محتاجه بگو این رسم مردونگی وانصاف نیس که مزد کسی رو که داره زجر میکشه نادیده بگیری بگو ستاره داره زجر میکشه می فهمی یا نه به چه زبونی باید بهت بگم دارم عذاب می کشم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد عزیزم تا جواب حاجت منو از امام نگرفتی به من پیام نده 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
من دیروز رفتم ایشالا فردا هم میرم

سلام عزیزم زیارتت قبول 

به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما در فضای مجازی قدم بر میداره هنوز مزدش رو ندادید بگو ستاره مزدش رو می خواداونم همین دنیا و همین روزها که سخت محتاجه بگو این رسم مردونگی وانصاف نیس که مزد کسی رو که داره زجر میکشه نادیده بگیری بگو ستاره داره زجر میکشه می فهمی یا نه به چه زبونی باید بهت بگم دارم عذاب می کشم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد عزیزم تا جواب حاجت منو از امام نگرفتی به من پیام نده 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام