2777
2789
عنوان

پسرم خیلی شیطونه یکسالشه پاهاشو میبندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانپزشک ببر به حای بستن

بخدا از دارو داون میترسم بودن کسایی ک دکتر بردن دارو داده اروم شده بچه ولی در اصل انرژی ک نهفته شده بود ب صورت ۱۰۰ برابر بدتر تو بزرگسالی خودشو نشون داده یا افسردگی هاد شده

الان ۷ سال شده

شیطنت داره؟

دارو دادن یه درد ندادن هم یه درد 

به خصوص وقتی به بلوغ میرسن وحشتناک میشن

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

2805
اون فقط ی بچه اس. توجه میخواد.حالا توجه منفی هم باشه باشه اینکارارو میکنه بهش توجه کنی.

بخدا مرکز توجه هممونه اونم توجه مثبت و ابراز علاقه  و قربون صدقه بوس و بقل و بازی

باید ببری دکتر احتمالا پیش فعاله 

ولی عزیزم حیوون نیست که میبندی من یه بار دسشویی داشتم هر کاری کردم نخوابید بستم به کمد رفتم دستشویی ولی عذاب وجدانش هنوز هم باهامه من سنم کم بود احمق بودم ولی شما این کار و نکن گناه داره بجاش ببر دکتر دارو بدن بهش جایی هم نگو میبندمش به مبل بعدها بچه سرکوفت میشنوه افسرده میشه

عزیزم بابات راست میگهببر دکتربرو بهداشت بگو معرفی نامه بدهمن بچه م آروم و ساکت و حرف گوش کنهولی وقتی ...

دکتر چی گفت بهتون

پسرم بیقراری نداره در موردش خوندم ولی دکتر میبرم

دوست عزیز با گوشت و پوست خودم درکت میکنم و تا زمانی ک مادر همچین بچه ای نشی،نمیتونی بفهمی و بقیه قضا ...

بخدا من وحشت همینو دارم دخترمم خیلی ناز و ملیحه میفهمم بابام دخترمو خیلی دوس داره ولی بخاطر من کمتر بقلش میکنه ناراحت نشم 

شیطونی یاش ک دیگه نمیشه کاریش کرد تازه بدترم میشه چون یکی خودم دارم ۱ سالشه حتی غذا هم باید بیوفتم د ...

پسر من بقلی نبود اصلا منم خوشحال از این موضوع ولی هر گزشت فهمیدم ک نمیخاسته ب بقل محدود بشه میخاسنه خودش کشف کنه

2810