2777
2789
عنوان

دوستان راجع به طلاق و مهریه سوال دارم لطفا بیاین🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 16 پست

از نظر رفتاری و گفتاری در هر زمینه ایشون از خودشون هیچ اراده‌ای ندارن و محتکی به خانواده هست مثلا امروز عصر مخواد با شما بره بیرون گردش یا خرید چرا باید همه بدونن که مخواد بیرون بره  خب زیر نظر فرمانده خانواده هست که نظارت کامل داشته باشن بهش کجا می‌ره چه خرید می‌کنه چه میخوره به هر حال احترام خانواده واجب هست نه تا این حد که دخالت و نظر میدن بهش  توی یک ماه اصلا سراغی از شما نگرفته دلیلش چی می‌تونه باشه چون فرمانده نمی‌ذاره و از چشمم شما افتادی طوری بهش گفته شده که حتی حاضر نشده برای دیدنت بیاد ولی من نظرم اینه شما گفتید مخوای اذیتش کنی از این طریق آیا بعد متونی زیر ی سقف زندگی کنی؟ آیا متونی رفت آمد با خانواده شوهر داشته باشی ؟ به هیچ عنوان زندگی آرامی نداری کاری میکنن باهات که اشکت دربیاد اونقدر تحقیرت میکنن به فکر این روزها باش  اگه مخوای مهریه بگیری ی صحبت جدا هست که دیگه پاه توی خونه شوهر نذاری همیشه با فکر برو جلو و سیاست درسته دوستش داری همسرت هست ولی خصوصیات این آقا خیلی فرق داره عرض کردم خدمتت اول این که هیچ اراده و تصمیمی از خودش نداره حتی لباس گرفتن برای شما هم نظر مادرش مهم بعد شما ولی مطمئن ام که شما توی دو راه قرار گرفتی اول اینکه دوستش داری چون مخوایش دوم اینکه این رفتار ها داره در مقابل شما حالت دل زدگی هستی باهاش  کسی که ازدواج می‌کنه منظورم با پسر هست فکر همچیزش می‌کنه وظیفه داره هر ماه خرجی به شما بده در زمان عقد از پوشاک تا پول تو جیبی این قانون میگه نه من اگر ازدواج کردین آسایش و آرامش شما فراهم باید کنه منزل جدا و بدون دخالت‌های دیگران   شما بهتره که ی وقت مشاوره با وکیل بگیرید تا بهتر راهنمایی کنه امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
از نظر رفتاری و گفتاری در هر زمینه ایشون از خودشون هیچ اراده‌ای ندارن و محتکی به خانواده هست مثلا ام ...

درسته دقیقا همینطوره ولی مهریو که میخوام بزارم اجرا بیشتر به جدایی فک میکنم و میخوام ببینم واکنشش چیه 

ممنونم از وقتی که گذاشتید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید