2777
2789

سلام منو شوهرم یه سال و نیمه تو عقدیم و شوهرم بسیار دهن بین خانوادشه و بدون احازه ی اونا حتی دنبال من نمیاد . اصلا نمیتونه از خودش اختیار داشته باشه  در حدی که خانوادش در مورد حجاب من باید نظر بدن و لد میگن پشتم دفاع نمیکنه ازم اینو بگم خانوادش همه ی کاراشونو میندازن گردنش نمیدونم منو ببر فلان جا بیا دنبالمون بارامونو ببر چی بخر وقتی دو نفره هم میریم بیرون مادرش میاد خودشو تو ماشین جا میکنه منو ببرین فلان جا  حالا سر همین موضوعات دعوامون شد من اومدم خونه ی خودمون و الان یه ماه ونیمه که حتی از من خبر نگرفته و فقط یه بار بهم پیام داد گفت خانوادم نمیذارن و حرفایی که پشتم زدنو گفت و رفت و دیگه پیداش نشد حالا من میخوام مهرمو بزارم اجرا و حتما میخوام مهریمو بگیرم و اذیتشون کنم. اما میخوام یه فرصتم بدم ببینم این اقا ببینه اپضاع خرابه واقعا دوسم داره و بیاد تلاش کنه برای دوباره به دست اوردنم یانه 

نظر شما چیه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت کار درستی میکنم ؟ چه طوری مهریمو بگیرم اخه خیلی کلک باز و دغل بازن و هر کار میکنم مهریه ندن ...

ی لحظه بانو برات توضیحی کامل میدم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
خیلی اوضاع سخته منم عقدم‌ مثل تو یک سال و نیمه و مادر شوهر منم عفریته است و میشینه یاد میده شوهرمو م ...

الان بعد این همه مدت حتی نگفته من چه طورم خوبم وی کار میکنم 

2810