2777
2789
عنوان

به نامزد سابقم کفتم اگه برنگردی خودم رو میکشم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 38 پست

این پسر معلومه خیلی ادم فهمیده ایه. 

و معلومه مشکل از شماست. 

با توجه به شخصیتش اینکه گفتی خودمو میکشم... بدتر از بد خودتو از پیش چشمش انداختی. و راه اندک برگشتو کلا بستی. 

وقتی میبینی علنا ازت میخاد چجور باشی همینجور باش. 

در غیر اینصورت حتی واقعا خودتم بکشی نمیاد که نمیاد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

خدایی خیلی مشکل از تو بوده. واقعا تاکسیک بودی.

رل نزدن هزارتا دلیل می‌تونه داشته باشه. وقتی انقد مستقیم دست رد به سینه‌ات زده پیگیر نشو

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

این چکار بودی کردی تو دختر 😐من دخترم باشم قیدتو میرنم 

چه برسه به اون

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وااای بکش بیرون بابا.هر چی بری دنبالش بیشتر ازت فاصله میگیره اون یه درصدی که دلش میخواست برگرده با این پیگیریت دیگه عمراااا بیاد.زندگی که با التماس باشه صدساله سیاه نباشه یکم برا خودت ارزش قائل شو.برو مشاوره امیدوارم حالت بهتر بشه ولی خواااهشا دیگه دنبالش نرو

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
این پسر معلومه خیلی ادم فهمیده ایه. و معلومه مشکل از شماست. با توجه به شخصیتش اینکه گفتی خودمو میکشم ...

از کجا و چجوری فعمیدی اینقدر خوبه😭😭😭 واقعا باشعوره 

جرا اخه؟

وقتی نمیخوادت داری یه سره التماسش میکنی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

هر آدم نرمالی باشه برنمگیرده به رابطه سمی کسی که آنقدر راحت حرف از خودکشی و حرف های که تو فقط باش هرچی تو بگی به هر نحوه ای شده میخواد فقط طرف نگه داره یعنی آدم نرمالی برای رابطه نیست دختر پسر هم نداره هر آدم سالمی باشه قبول نمیکنه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

اگه چیزایی که گفتی راست باشه، کاملا حق داره که رفته و حق داره که هیجوقت بهت برنگرده

شماهم حتما رو خودت واخلاقت کار کن برای ارتباطات بعدیت

تدریس خصوصی دروس راهنمایی و ابتدایی در شیراز.ساخت انواع پاورپوینت در رشته های مختلف تایپ فرمول،رسم شکل و نمودار با بهترین قیمت.دانشجوی مهندسی دانشگاه دولتی شیراز 
2810