2777
2789
عنوان

به نامزد سابقم کفتم اگه برنگردی خودم رو میکشم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 38 پست
از کجا میگی برمیگرده؟!

چون خودش گفته اگه فلان بودی منتظره عوض بشی بیاد سراغت دوست داره فقط مال اون بشی نه کس دیگه دخترا بلافاصله با کات کردن میرن سراغ یکی دیگه خودشونو فقط بد میکنن نه اینکه حرص طرفو در بیارن طرف تازه میفهمه چقدر خوب کاری کرده بعد از کات کردن از دخترای که دور برشون شلوغه خوششون نمیاد

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدا همه تاپیکاتم که در مورد همینه . چرا شما دخترا اینجوری شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خجالت بکش بچه جان . مگه چند سالته؟ مگه شوهرت بوده بابای بچه هات بوده . به خودت بیااااااااااااا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کجا و چجوری فعمیدی اینقدر خوبه😭😭😭 واقعا باشعوره

من قسمت دوم تاپیکتو الان خوندم. 

چقققققققدر بد کردی در حقش . 

عزیزم فکر کردی پسر خوب این زمونه پیدا میشه؟ بخدا بدترین ظلمو نه تنها در حق اون. بلکه در حق خودت کردی.  اینو بعدها که لنگشو پیدا نکردی میفهمی. 

۲۳ سالته کی میخای پخته بشی؟ 

آمارشو میخاستی چکار؟ با دوستش رفتی بیرون؟ بدشو گفتی؟ همه جارو پر کردی که باهاشی...‌ خدا میدونه چقدر آزارش دادی... 

این سن بهترین سن پیدا کردن عشق و ازدواج. 

که جنابعالی گند زدی به شانست. 

من با این سن فهمیدم چقدر ما دخترا نابلدیم و با این نابلدیها تموم زندگیمون رو تباه میکنیم

ببخشیدا ولی منم جای پسره باشم دیگه تو روتم نگاه نمیکنم چه برسه به اینکه بخوام دوباره برگردم بت 

خدایش همه جوره گند زدی به شخصیت خودت و اعتماد اون  دیگه خودتم بکشی واسش مهم نیستی 😕😕

دیگه دنبالشو نگیر قیدشو بزن چون دیگه از چشمش افتادی 

نیکی جان تو از کارایی که توی گذشته کردی پشیمونی و اونم بخشید پس دیگه برای خودت بازگو نکن .

بع این فکر کن اون چیکار کرد که دلت میخواد برگرده؟ تلاش کرده ،موفق تر شده ،سرمایه دار تر شده ؛ تو هم راه اونو برو روی خودت کار کن موفق تر شو تراپی برو دیگه اصلا بهش پیام نده خودت رو بساز باور کن بعد از یکی دوسال اون میاد سمتت فقط دیگه با هر پسری با عنوان دوست معمولی بیرون نرو تو هم فقط روی خودت تمرکز کن مطمئن باش اگه موفق شدی برمیگرده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

به این فکر کن الان در نظرش چی هستی بهت رک میگم از نظرش دختری هستی که رفته دوراشو زده برگشته حالا دیده بهتر گیرش نمیاد التماس میکنه تهدید میکنه پس خودت رو از این ویژگی ها جدا کن سعی کن خودتو بسازی اون شکلی که اون دوست داره از اینکه ناراحت شده با دوستش رفتی بیرون خب واضحه که از  نظرش دوستِ پسر معمولی داشتن مطلوب نیست خب دیگه روابطت رو کم کن و یه نیکی دیگه ای شو که اون دلش بخواد برگرده تراپی حتما برو باعث میشه دیدت عوض شه

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین