2777
2789
عنوان

حرف نامزدم حق دارم ناراحت شم

216 بازدید | 15 پست

بچه ها گفتم میخوام برای ازمون استخدامی بانک بعدا برم و جذبش برای رشتم بالاست و اینا

گفت اره خیلی برات خوبه چون تنبلی یجا میشینی کار خاصیم نمیخواد بکنی(با خنده و اینا) 

بعد گفت همه باجه ها خالین فقط باجه سمت تو شلوغه 

دوباره با خنده و اینا

گفتم اره چون همه محو زیباییم میشن برای همین سمت من شلوغه

گفت اره شماهم که بدت نمیاد دورت شلوغ باشه

من واس جمله اخرش قهر کزدم بعد حالا نوشته معذرت میخوام شوخی بود 

ولی به نظرم چرت گفت

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

آخه خودت حرف نامربوط زدی 

ینی چی برا خوشگلی میان؟😐😐بعدم بانک همش الان یه نفر میگیرن برااستخدامی راحت نیس 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دوست نداره بری سرکار 

اما دلشم نمیخواد رک اینو بگه

و باید بگم اونجا که گفتی اره محو زیباییم میشن اشتباه کردی 

باید میگفتی تنبلم؟؟؟ این همه درس خوندم و فلان ... اینجا شرمندش میکردی 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
آخه خودت حرف نامربوط زدی ینی چی برا خوشگلی میان؟😐😐بعدم بانک همش الان یه نفر میگیرن برااستخدامی راح ...

خب من جمعش کردم قضیه رو 

بعدشم اصلا برام مهم نیست اگ بانک هم نشه

هدفای دیگ دارم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دوست نداره بری سرکار اما دلشم نمیخواد رک اینو بگهو باید بگم اونجا که گفتی اره محو زیباییم میشن اشتبا ...

نمیدونم حس کردم حسودی میکنه

حالا هنوز نه به باره نه دار

ولی خب این حس گرفتم

براش بنویس میدونم عزیزم اما شوخیت خوب نبود منم ناراحت شدم ❤️

(قلب قرمز بادت نره)

سعی کن بهترین لحظه ها رو کنار تو داشته باشه

اون شوخی کرده 

همیشه توی قهر کردنت راه آشتی رو باز بزار تا قشنگتر زندگی کنی

برام دعا کنید خوشبخت بشم🥲❤️خیلی هم دوست دارم یه روزی تیکر آبی زیر پستام باشه🥹

کاش به خاطر زیباییم رو نمیگفتی خیلی حرف بدی زدی

موندم چی بگم خب

واقعا بده

2810