2777
2789

یه ادمین دارم اوایل چون گفت کلی مشکل مالی داره بین  کلی ادم دیگه انتخابش کردم اما خیلی دختر پررویی

هست مدام میگه وقتی توی پیج جای تو هستم حس غرور دارم

امروزم اومد گفت میخوام شاپ شال فروشی بزنم مثل تو کمکم کن گفتم باشه 

همش داره سؤالای کاری میپرسههه 

فضوله همش قیمت عمده میگیره ببینه چند در میارم

اخه ادمینی بشین درست ادمینیتو کن دختره پررو 

بنظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چقد بهش حقوق میدی؟ هی میگن ادمینی ادمینی میخوام ببینم درامدش چقدره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2805

جدی جوابشو بده یبار یا یبار محلش نذار اگ آدم باشه متوجه میشه

ادیتور تولید محتوا و ادمین میخوای من هستم پرو هم نیستم😢😅🤣

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

ماهی چقدرحقوقش می دهی؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
کاری ندارم ک پرویه،ولی از طرف دیگه نگاه کنی اونم میخواد ازت کار یاد بگیره برای فضولیش،نمیپرسه

خب باشه منم گفتم کمکش میکنم… اما خیلی فضوووووله و این منو خیلی اذیت میکنه

خب باشه منم گفتم کمکش میکنم… اما خیلی فضوووووله و این منو خیلی اذیت میکنه

خوب یکبار جدی بهش تذکر بده که فضولی نکن و کارت انجام بده ..اگر گوش نداد و  تکرار کرد میتونی اخراجش کنی ‌

خوب یکبار جدی بهش تذکر بده که فضولی نکن و کارت انجام بده ..اگر گوش نداد و تکرار کرد میتونی اخراجش ک ...

پشتیانم گفته خوب نیست ادمین باهات بد یشه میگه میتونه پیج رو تخریب کنه یا رمزش برداره

2810