2777
2789
عنوان

تو راهی طلاقم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

خب بخوای صادق باشی با وام خودش برات جهاز خریده میتونست بگه با وام خودت جهاز بگیر و وام خودش و خرج مغازه کنه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

وام هر کی مال خودشه

تو وام خودت رو میگرفتی

اونم وام خودش رو هرجا میخواستین هزینه میکردین

چرا تا طلاق پیش رفتین آخه...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وام هر کی مال خودشهتو وام خودت رو میگرفتیاونم وام خودش رو هرجا میخواستین هزینه میکردینچرا تا طلاق پی ...

میدونی پدرشوهرم چی میگه 

میگه همه مردم حق دارن وام عروسشون بگیرن باید وام تو بهم بدی یه شیرینی بهت میدم گفتم شیرینی تو نمیخام کم کمش وامم بخوام بفروشم ۱۰۰ میلیون میره اول گفت ۲۰ میلیون میخرم بعد دعوا شد اینا گفت جلو مردم دروغ ک آره ۷۰ خواستم بخرم ازش

خب بخوای صادق باشی با وام خودش برات جهاز خریده میتونست بگه با وام خودت جهاز بگیر و وام خودش و خرج مغ ...

تو شهرما رسمه ک به خانواده دختر ۳۰۰ میلیون پول جهاز بدن اینا ندادن گفتن خودمون میخریم دیگه وام شوهرم فروختن

نه پسر

منم الان قهر کردم اومدم خونه پدرم 

ما هم رسم نداریم دختر جهیزیه بخره 

دقیقا سر این موضوع قهر کردم 

سه تا تاپینگ قبلی بخونی کامل توضیح دادم 

نمیدونم کار درستی کردم یا نه ؟

چه جالب اسی کدوم شهراین رسمشه

احتمالا کورد هست منم کوردم 

منم الان قهر کردم اومدم خونه پدرم 

ما هم رسم نداریم دختر جهیزیه بخره 

دقیقا سر این موضوع قهر کردم 

سه تا تاپینگ قبلی بخونی کامل توضیح دادم 

نمیدونم کار درستی کردم یا نه؟

احتمالا کورد هست منم کوردم منم الان قهر کردم اومدم خونه پدرم ما هم رسم نداریم دختر جهیزیه بخره دقیقا ...

من خوزستانی ام لر هستم 

بله کل جهاز با اقاداماد هست ولی عروس هم باید بگیره یه چیزای منم براش انگشتر خریدم موقع عقد تاپیک تو خوندم عزیزم خواهر منم با یه مرد ک طلاق گرفته بود از قبل ازدواج کرد وجهاز زن قبلی اون استفاده میکنه نزدیک ۷ ساله ازدواج کرده خواهرم  ولی زندگیش خیلی خوبه کم کم داره وسایلمو عوض میکنه بخدا لباسشویی هنوز مال زن قبلی شوهرشع خیلی سخت گرفتی منم تازه عروسم بخدا میگم کل جهاز بامرده ولی هیچ وسیله برقی برام نخریدن منظورم آبمیوه گیری خورد کن ایناس