2777
2789
عنوان

تو مدرسه به بچتون این حرفو بزنن چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
احتمالا پسرت از اوناست که میگه خانم امروز قرار بود امتحان بگیریدجدا هیچ همکلاسی خوشش نمیاد، اینطور ...

نه اتفاقا پسرم درسش متوسطه و خودش هم امتحان دوست نداره ولی بهش یاد دادم هرچی میخواد و نمیدونه ار معلم بپرسه که نیاد خونه سرگردون بشه که چیکار باید میکرد 

اون پسر به عنوان شاگرد زرنگ کلاس شناخته شده 😏

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اتفاقا به پسرم خودم یاد دادم که سر کلاس بپرسه همه چیو بعدا سرگردون نشه اوایل امسال خود پسرم از مش ...

بله به هرحال همکلاسیش تند برخورد کرد‌ولی خب اگه مدام بپرسه شاید دوستاش فک کنن بی جنبست و عمدا میپرسه،،بهش بگو اصلا استرس و نگرانی نداشته باشه معلم اگه بخواد خودش حتما اعلام میکنه بنظرم اینطور بهتره مشکلیم پیش نمیاد،،،،اخه بچه ها فکر میکنن اینکه معلم مدام تکلیف میگه بخاطر یاداوری گل پسر شماست،،بخاطر این بد برخورد میکنن،

حال خوب:)

چی میگی؟؟؟

نفرین نفرین نفرین 

فقط آرزوی ذره ذره زجر کشیدن و مرگ براااش

فقط دعانویس برای مرگش ترو به فاطمه زهرا به من زجر کشیده بدبخت کمک کنید❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بنظرم به بچه یاد بده همون لحظه جوابشو بده که دیگه بزگترا قاطی دعوای بچه ها نشن دخترم چندروز پیش اومد ...

یبار کلاس اول بودن،بعد این پسره خودشو کثیف کرده بود ببخشید دستشویی بزرگ کرده بود تو شلوارش 

بعد پسر من سریع رفته بود داداش همین پسرو صدا کرده بود که بیاد به داداشش کمک کنه مثلا 

یهو فرداش دیدم مادرش یه پیام طولانی فرستاده برام که پسرت باعث شده کل مدرسه بفهمن بچه ی من دستشویی کرده و میام مدرسه دعواش میکنم و تربیت نداره و ... 

حالا بجه ی خودش اینجوری گفته و با پسرم بد رفتار کرده بیشتر حرص میخورم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یبار کلاس اول بودن،بعد این پسره خودشو کثیف کرده بود ببخشید دستشویی بزرگ کرده بود تو شلوارش بعد پسر م ...

میدونم بهدعنوان یه مادر درکت میکنم 

ولی سعی کن به پسرت یاد بدی همون لحظه جوابشو بده

[QUOTE=360038420]وااا به مامانش بگو یا به معلم خانما میشه امضامو بخونید؟😭[/QUOTE]شماره بذار برا کل ...

ایدی تلگرامم @urcapable@ ❤️

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎