2777
2789

سلام یک روز در دانشگاه به یکی از همکلاسی هام گفتم که من از یک خانوم محترم در دانشگاه خوشم آمده چطور باید به آن فرد بگویم که اگر برفرض او هم موافق بود دیگه با خانواده و به طور رسمی اقدام کنم بعد اون فردا بلند سر کلاس گفت که بقیه بشنوند که این میخواد از خانوم فلانی خواستگاری کنه خب چند نفر از همکلاسی های من بدون اینکه از من اجازه بگیرند رفتند به اون خانوم این رو گفتند که این میخواد بیاد خواستگاری شما و...

خب یکسال از اون ماجرا گذشته و این آقا پسر و اون خانوم در حد یک سلام دادن با هم برخورد نداشتند 

کلا میخواستم بدونم وقتی به یک خانومی همچین چیزی گفته بشه که فلانی قصد داره ازت خواستگاری کنه و اون پسر حالا یا اعتماد به نفس شو نداره یا پدر مادرش مخالفند هیچ وقت با اون شخص حتی در حد یک احوال پرسی ساده هم نمیره صحبت کنه و اصلا برخوردی هم با اون فرد نداشته 

به نظرتون اینجا اون خانوم به لحاظ روانی ممکنه آسیب ببینه یا نه یعنی جلوی دوستاش گفته شده این میخواد ازت خواستگاری کنه بعد اون آقا پسر اصلا با اون خانوم صحبت نکنه و اصلا برخوردی نداشته باشه میشه گفت اون خانوم جلوی دوستاش کم اعتبار یا مضحکه شده؟

و اینکه اون پسر بهتر هست با خانواده اقدام کنه یا کلا بی خیال اون شخص بشه چون والدین خودش مخالف هستند