2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه نیار 

واقعا دلم برا بچه ها میسوزه که تو این وضعیت بزرگ میشن فقط فکر میکنم ایندشون چی میشه

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

2805
حتما اون خانوم خسته بوده و این حرفا رو زده ، گاهی آدم حرفایی که میزنه بازتاب اتفاقای روزش هست. حالا ...

تو بچه اول و الان اصا هیچ کمک نمیکنه...همش ول میکنه میره رفیق بازی و باشگاه...یکم واسه همین میترسم....چون اولی ام قول داد کمک کنه ولی انگار من بچه رو از خونه بابام آورده بودم

تک فرزندی سخته.دختر منم پیشه دوس دارم یکی دیگه بیارم.فردا روزی که دیگع منو پدرش نبودیم یکی باشع باهاش حرف بزنه رفت و آمد کنه برا بچه های هم ذوق کنن و ....

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
گناه داره بچت ماه های اخر یه بغل نمیتونی بچه رو کنیدسشویی بردنو....ظبم نکن به بچتمن پسرم دونیم بود د ...

چرا گناه داشته باشه ؟؟ بچم فردا یکم بزرگتر بشه خیلی تنهاست و اون تنهاییش ظلم گردم بهش همسرم هست خودمم هستم مواظب هردوشون هستم من چندین سال نازایی داشتم سنم بره بالا دیگه نمیتونم اصلا بیارم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

شاید خواهر برادرای اون خانم به دردش نخوردن دلیل نمیشه همه ی خواهربرادرا بد باشن من دوتا اوردم راضی ام حتی دوتا خواهر دارم یدونه دیگه هم داشتم که تو نوزادی فوت کرده همش حسرت میخورم میگم کاش اونم زنده بود یه خواهر بیشتر داشتم

واای خوشبحالت مشخصه عم اعصاب خوب هم پول خوب داری!

خداروشکر کم و کسری نداریم و همسرم و خودم به شدت علاقه داریم بچمم تنهاست دوتایی بزرگ میشن باهم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه یکی اگ اگ دلت خاست صبرکن بچه ت کلاس پنجم برع چون گناه داره درحقش ظلم میشه😔

پنحم خیلی دیره 

بعد موقع کنکور این بچه بشه و اون یکی هنوز تو سن شیطنت و سر و صدا و جو خونه آروم نیست 

اگر میاره الان بهتره بازم 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810