من یه پسر کلاس اولی دارم...امروز با یه خانمی از مامان همکلاسیای پسرم حرف میزدیم که میگف به همین یه بچه برس و دیگ بچه نیار و من سه تا دارم و پشیمونم...میگف حالا خیلی خواهر برادرا ب هم وفا میکنن و دارن ک براشون بیاریم....منم میخواستم سال آینده یکی دیگ اگ خدا بخواد بیارم ولی خواستم با شمام مشورت کنم...بالاخره چند عقل بهتر از یه عقله
من شخصا یک بچه رو ترجیح میدمدیگه هر کسی باید به شرایط زندگی و ارامش و اعصابش نگاه کنه
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسرم نزدیک ۹ ماهشه چند ماهه اقدامم نشده چندتا پشت سر هم میخوام بیارم
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
حتما اون خانوم خسته بوده و این حرفا رو زده ، گاهی آدم حرفایی که میزنه بازتاب اتفاقای روزش هست. حالا اگه ازشون تو یه موقعیت دیگه این سوال رو میپرسیدی حتما میگفتن آره بابا تک فرزندی چیه چندتا بچه خوبه😅
به نظرم خوبه عزیزم فکر خودت برای بچه دارشدن بیشتر با همسرت مشورت کن و ازش بخواه بعد اومدن بچه دوم کمک حالت باشه