2777
2789
عنوان

چه رفتاری در مقابل خواهرش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست

هیچ رفتاری نامزدت اگه عرضه داشته باشه ازت حمایت میکنه درضمن زندگی شماها ربطی به خواهرش نداره که داره خواهرشوهربازی درمیاره خواهرشوهرمنم همین بود البته همسرم برام گفتن که پیش من بروز نمیداده ولی میگفته نگیرش وفلان اینم بش گفته به تو مربوط نیس من پسندیدم ودوسش دارم تو پاتو بکش بیرون از زندگی ما بفرما تشریف ببر خونه شوهرت ودخالت نکن اونم سرشام‌ قهر کرده رفته تا الانشم به هیچکدوم حتی پدرمادرش اجازه دخالت نمیده سرمن باهاشون دعوا هم میکنه اگه نامزدت اینجوری پشتته که عالیه ولی اگه دیدی به حرف اوناس قیدشو بزنی به صلاحته

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خواستگاری پذیرایی نکردم خجالت کشیدم سر اون ناراحت شده بود خیلی بد برخورد کرد با من

منم خواهرام تو خواستگاری پذیرایی نکردن...هیچ کس هم ناراحت نشد.....چرا باید بهشون بر بخوره؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هیچ رفتاری نامزدت اگه عرضه داشته باشه ازت حمایت میکنه درضمن زندگی شماها ربطی به خواهرش نداره که داره ...

مردای خیلی کمی هستن که تحت تاثیر خانواده شون قرار نگیرن...و بگن زندگی خودمونه...اکثرا دهن بینن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

میوه پنج نوع شیرینی و چند دفعه چایی آوردیم ولی مامان و بابام پذیرایی کردن

خب از قبل همه رو میذاشتین رو میز فقط یه چایی نوشیدنی چیزی میاوردی حالا مسئله انقدرم بزرگ نیس که خانواده اش اینشکلی میکنن بهونه میارن الکی

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

چقدر این صحنه برا من آشنا است

اومده بودن خواستگاری من فقط احوال پرسی کردم

لزومی ندیدم تو خواستگاری حرف بزنم فکر میکنم خواستگاری برا حرف زدن بزرگترهاست

تا رفتن خواستگارم پیام داد خواهرم میگه با من گرم نگرفت 

این شماره خواهرم زنگ بزن معذرت خواهی کن

منم گفتم خواب دیدی خیر باشه...

خوش اومدی

دو روز بعد با کلی گریه زاری اومد ببخشید معذرت میخوام و فلان....

سر عقدم همون خواهره خون به دلم کرد

میخوام بگم اون ادم خودش رو نشون داده وا بدی تا اخر عمر سوارته

وا نده به رلت بگو خودش درست کنه 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مردای خیلی کمی هستن که تحت تاثیر خانواده شون قرار نگیرن...و بگن زندگی خودمونه...اکثرا دهن بینن

البته مرد عاقل واهل زندگی باید نباشه دهن بین چون اینجوری زندگی رو واسه خودش وهمسرش جهنم میکنه اگه از الان قراره این سلیطه موش بدوونه تو رابطشون وجواب نده داداشش فردا روز که برن زیر یه سقف پدر این بیچاره رو درمیاره

هیچ رفتاری نامزدت اگه عرضه داشته باشه ازت حمایت میکنه درضمن زندگی شماها ربطی به خواهرش نداره که داره ...

نه دیروز که خواهرش رو گفتم بهش زنگ زده با خواهرش دعوا حتی جلو بابام گفته به هیچ کس اجازه نمیدم تو زندگیم دخالت کنه کلا پشتم تا الان در اومده ولی خواهرش خیلی لجم رو در آورده حتی سر خواهرش میخواستم باهاش بهم بزنم که نزاشت

چقدر این صحنه برا من آشنا استاومده بودن خواستگاری من فقط احوال پرسی کردملزومی ندیدم تو خواستگاری حرف ...

دقیقا منم پذیرایی نکردم لزومی نداش که باهاشون گرم بگیرم اتفاقا خواهرشوهرای منم همین بودن ولی شوهرم توی هیچ بحثی بین من واونا دخالت نمیکنه منم نشوندمشون سرجاشون الان نه پدره نه مادره نه خواهرا وبرادرش هیچکدوم عرضه ندارن جلوم حرف اضافی جز سلام علیک بزنن

چقدر این صحنه برا من آشنا استاومده بودن خواستگاری من فقط احوال پرسی کردملزومی ندیدم تو خواستگاری حرف ...

شاید باورت نشه دقیقا برای منم همین بود خواهرش همینارو گفته بود البته برای من نگفت از خواهرم معذرت بخواه 

نه دیروز که خواهرش رو گفتم بهش زنگ زده با خواهرش دعوا حتی جلو بابام گفته به هیچ کس اجازه نمیدم تو زن ...

بهتر خودش باید بشوندش سرجاش بعشم اگه باهات برخوردی داشت خودت درستش میکنی با سیاست باش 

دقیقا منم پذیرایی نکردم لزومی نداش که باهاشون گرم بگیرم اتفاقا خواهرشوهرای منم همین بودن ولی شوهرم ت ...

بخدا آنقدر پرش کرده بود خواهرش که نگو واقعا از من که تازه رفتم نوزده سال و تا حالا کاری انجام ندادم و اینا اولین خواستگار بودن چه توقعی داشتن خواهرش آنقدر اذیت کرد که نگو بعد دو روز هنوز سرم از دست خواهرش درد میکنه

2810