2777
2789
عنوان

چه رفتاری در مقابل خواهرش داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 39 پست
بهتر خودش باید بشوندش سرجاش بعشم اگه باهات برخوردی داشت خودت درستش میکنی با سیاست باش

دوست نداشتم همین اول کار دعوا درست بشه نمی‌دونم چرا خواهرش اینجوری کرد آخه مگه بچه هست میزنه منو بلاک میکنه

دقیقا منم پذیرایی نکردم لزومی نداش که باهاشون گرم بگیرم اتفاقا خواهرشوهرای منم همین بودن ولی شوهرم ت ...

حالا من پذیرایی کردم

خانم میگه چرا با من حرف نزد...

فکر کن من تو محل کارم روزی با 100 نفر نشست و برخاست داشتم همه عاشق همین رفتار اجتماعیم بودن که با همه مهربون و گرم بودم

بعد این خانم گفته بود اجتماعی نیست، آداب معاشرت بلد نیست

من درونگرام اول با طرف صمیمی میشم بعد باهاش ارتباط گرم می گیرم

چرا باید تو مراسم خواستگاری با کسی که اولین بار بودم میدیدمش زیاد صمیمی می شدم؟

+ بعدش بهونه ش شد چرا مهریه ای که من تعیین کردم رو قبول نکردن

++ بعدش شد چرا لباس عقدش به سلیقه من نشد؟

+++ همینطور ادامه داشت تا الان هم ادامه داره...

شما خوب جمعشون کردین من اونقدر استرس و فشار عصبی از این خانواده سمی تحمل کردم که 6 ماه آرامبخش خوردم الانم نشخوار فکری گرفتم

حالا همسرم پشتم بودا با این همه چون بلد نبودم توهین و بی احترامی کنم اونقدر همه چی رو ریختم تو خودم که مریض شدم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست نداشتم همین اول کار دعوا درست بشه نمی‌دونم چرا خواهرش اینجوری کرد آخه مگه بچه هست میزنه منو بلا ...

ول کن بابا منم بلاک کرده بود

حتی داداشش رو بلاک کرده بود

بعد دو سال اومد فالوم کرد منم ریمو کردم رفت نشست سر جاش 

خاله زنک عقده ای

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

حالا من پذیرایی کردمخانم میگه چرا با من حرف نزد...فکر کن من تو محل کارم روزی با 100 نفر نشست و برخاس ...

منم بابا و مامانم میگن حاضر جوابی نکن احترامشون رو مگه دار ولی نمی‌دونم چرا هیچ جوره نمیتونم بریزم تو خودم اگر از دست یکی ناراحت بشم سریع بروز میدم که جواب طرف رو میدم اصلا در مقابلش ساکت نمیمونم

پس خواهرش برام مهم نباشه ؟

نه اصلا بد خواهر مادرش رو جلو خواستگارت نگو

حواهر و مادرش بد تو رو جلو همسرت خواهند گفت

اگه مرد عاقلی باشه می بینه تو اون چیزایی که اونا میگن نیستی خود به خود میاد سمتت

نه اصلا بد خواهر مادرش رو جلو خواستگارت نگوحواهر و مادرش بد تو رو جلو همسرت خواهند گفتاگه مرد عاقلی ...

امروز میخواد بیاد با هم حرف بزنیم یعنی نرم بگم خواهرت اینجوری کرده؟

با توپ و تشر نگو

کاملا مظلومانه بگو و حق به جانب

توهین و بی احترامی قطعا نکن

ببین اصلا نگو خواهرت چرا فلانه بهمانه از الان باهاش شرط بزار که هرکاری که میخوایین انجام بدین هردو طرف بعد از انجام کارتون بفهمن ازقبل با هیچکدوم هماهنگ نکنین کاراتونو چون اینجوری اجازه دخالت از هردو طرف سلب میشه با سیاست بکشش طرف خودت تا نتونن چیزی پشتت بگن اگه بدنو بگن بگه که این خیلی خوبه که پشتتون بدتون رو نمیگه کلا راجع به خانواده اش گلایه نکن براش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
حالا من پذیرایی کردمخانم میگه چرا با من حرف نزد...فکر کن من تو محل کارم روزی با 100 نفر نشست و برخاس ...

ببین منم حرص زیاد دادن از اولش منم گرم نبودم دوران عقد بعدش که کم کم شروع کردم متلک هاشونو جواب دادن البته همیشه با احترام میزدم دهنشون تا اینکه دوران بارداریمم باهام دعوا گرفتن که چرا تو خونه ی مامانم کمک نمیدی وفلان منم دعوا راه انداختم اونم چه دعوایی که معلوم بود برنده اش کیه چون حق با من بود شوهرمم طرف من بود از بعد اون دیگه جرئت کوچک ترین دخالتی ندارن تو زندگیمون 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤