2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم تنگ شده چندروزه جواب تلفنم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی جالبه جامعه مرد سالاری حتی نمیگن باید با شوهرت برخورد کنی ،میگن دخالت نکن،ولی اگر عروس به خواه ...

والا اینجا همه طرف عروسن اتفاقا میگن خوب کاری کردی به خواهرشوهرت حتی به ناحق فحش دادی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خیلی جالبه جامعه مرد سالاری حتی نمیگن باید با شوهرت برخورد کنی ،میگن دخالت نکن،ولی اگر عروس به خواه ...

از فرهنگمون متنفرم،ازین همه بها دادن به مرد متنفرم

😔😔

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
والا اینجا همه طرف عروسن اتفاقا میگن خوب کاری کردی به خواهرشوهرت حتی به ناحق فحش دادی

نه عزیزم بستگی داره نفر اول اون ساعت رو چه مودی باشه،ولی تو اینجور موارد اینجا میگن طرف شوهرتو بگیر،اینجا شدیدا مرد سالارن اگر شوهر هر کاری بکنه کتک بزنه خیانت کنه نود و نه درصد میگن گذشت کن چیزی نگو انقد از بی شوهری میترسن،اگر خواهر شوهر رو ناراحت کنه و نرشون ناراحت بشه میگن چرا شوهرتو ناراحت کردی،هر بی احترامی هم ثوهر به خانواده دختر بکنه میگن زندگیت مهم تره،حتی نمیگن برخورد کن فقط ندید بگیر،خانواده دختر باید له بشن فقط چون خانداره زن هستن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نه عزیزم بستگی داره نفر اول اون ساعت رو چه مودی باشه،ولی تو اینجور موارد اینجا میگن طرف شوهرتو بگیر، ...

خوب شما میگی چکار میکردم زندگیم وبچم قربانی یه دعوای مسخره اینا میکردم تو دعوایی که اگه شوهرمن مقصر بود پنجاه درصدشم داداشم مقصره که رو بزرگتر خودش دست بلند می‌کنه 

خوب شما میگی چکار میکردم زندگیم وبچم قربانی یه دعوای مسخره اینا میکردم تو دعوایی که اگه شوهرمن مقصر ...

برادرشما کوچکتربود؟؟؟؟؟  خب اینجا بی احترامی رو اول برادرت کرده... وقتی کوچیکتره و نمیتونه شروع کننده دعوا باشه،،، باحرف بسوزوندش... دیگ بفهمه بازبون داداشتو اذیت نکنه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خوب شما میگی چکار میکردم زندگیم وبچم قربانی یه دعوای مسخره اینا میکردم تو دعوایی که اگه شوهرمن مقصر ...

شما هیچ برخوردی نمیکنی.عزیزم داداشت مریض نبوده که یهو بزنه جالبه دستکاری روانی میکنه شوهرت و باعث واکنش برادرت میشه بعد شما میگید داداشت پنجاه درصد مقصره دست رو بزرگتر بلند کرده نگاش میکرد ؟شوهر شما فقط چند دور دور خورشید بیشتر چرخیده وگرنه بزرگتری به شعور و رفتاره‌.پس بجسب به شوهرت و ازش حمایت کن چون چند سال سنش بیشتره .حق هیچ گلگی از مادرت هم نداری چون اونم اولادشه.شما حتی بلد نیستی با شوهرت صحبت کنی که چرا اینکارو میکنه .اتفاقا اذیت روحی خیلی بدتر از کتک زدنه.حداقل کاری که میتونی بکنی اینه از خانوادت دوری کنی تا انقد روح برادرت اسیب نبینه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810