2777
2789

برادرم وشوهرم چندشب پیش باهم دعواشون شد سر حرفای چرت وبیخود که بین خودشون زدن شوهرم استاد اینه که با حرف وخنده طرف نیش میزنه برادرمم جوشیه وساده عصبانی میشه بحثشون شده بود بلند شدیقه شوهرم گرفته،شوهرمم دستش گرفته پیچونده 😭بعد اون جریان مامانم قهر کرده که چرا تو با شوهرت رفتی باید پشت دادشت درمیومدی با اخلاقی که شوهرم داره اگه اینکار میکردم باید قید بچه وزندکیم میزدم حالا هم مامانم دیگه جوابم نامیده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا داداشت جداقل دو تا محکم نزده شوهرتو دلم خنک شه 🥴

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

عزیزم تلفنی که نمیشه برو یه سر پیش مامانت باهاش منطقی صحبت کن بگو زندگیم به هم میریزه اگر طرف داداش بگیرم و بچم ضرر میکنه

سعی کن خیلی داداشت و شوهرت مدت طولانی پیش هم نباشن کا اینطور بشه مثلا مهمونی دور برو 

یکم مهربون به شوهرت تذکر بده که با داداشت کل کل نکنه

خیلی جالبه جامعه مرد سالاری حتی نمیگن باید با شوهرت برخورد کنی  ،میگن دخالت نکن،ولی اگر عروس به خواهر شوهر چیزی گفته بود میگفتن الان باید بری بگی گه خوردم،شوهرت باید طلاقت بده،لعنت به این جامعه حال بهم زن مرد سالاری که فقط مرد مهمه،

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2810