2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم تنگ شده چندروزه جواب تلفنم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست
شما هیچ برخوردی نمیکنی.عزیزم داداشت مریض نبوده که یهو بزنه جالبه دستکاری روانی میکنه شوهرت و باعث وا ...

از کجا می‌دونی حرف نزدم اون تازه یه چیزم طلبکار میگه من مهمون بودم حرمتم نگه نداشتن داداشت چندسال ازم کوچکتر یقم گرفته،به مادرم حق میدم اما نباید کارای شوهرم رومن تلافی کنه😢

از کجا می‌دونی حرف نزدم اون تازه یه چیزم طلبکار میگه من مهمون بودم حرمتم نگه نداشتن داداشت چندسال از ...

احترام هر کسی دست خودشه.نمیشه بری به طرف ازار برسونی بعد بگی من مهمونم‌من بزرگترم.شما و همسرتون بالاخره یه توجیه دارید‌.درست رفتار کنه تا رفتار درست ببینه.اونم مادره حق داره .شما در هر صورت میگید زندگیم و شوهرم اولویتن اونم احترام بچش براش اولویته.بهترین کمک اینه ازشون دور باشید.شوهر شنا یه فرد سمی هست.من با ادمی مثل شوهرتون برخورد داشتم که هر کار میکرد همین‌حرفا رو میزدن مهمونه گذشت کن بزرگتره نفهمیده منظور نداسته.حذفش کردم و راحت شدم.نمیتونی توجیهش کنی همون کاری که گفتم به اونا حق بده ارامش و احترامشونو حفظ کنن.من تامیکاتو داشتم سر میزدم ذره ای شوهرت حق نداره حتی یه درصد.دست از سر برادرت بردارید

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن همه چیز دو طرفه هست اگر اعتقاد به اسلام دارید فقط جاهایی که خوشتون اومد رو انتخاب نکنید.همونجور که مهمان حرمت داره میزبان هم‌حقی داره.همونجور که والدین حق دارن اولاد هم حق داره بر گردن والدین.شوهرتون نون و نکم خورده و حرمت میزبانو شکسته دل شکسته ناراحتش کرده.بعد میگه مهمانم بزرگترم.عجب

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
مشکل منم همینه که سیاست نداره داداشم

بش یاد بده خب... یجوری بش بفهمون برات مهمه برادرت و دوس نداری با بی سباستی خودشو کوچیک کنه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

تو بچه داری مادرت باید درک کنهمی تونی شوهرتو راضی کنی ببری آشتی؟

اون تازه یه چیزم طلبکار شده و خیلی مغروره اصلا نمیاد که بدرک نیاد من خودم رفتم خونه مادرم دیدمشون