2777
2789
عنوان

کادوهای اکسم رو پس بدم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
کارت ضایع و بچگانست یعنی چی پس بدم از نظر منه بیرون گود یعنی میخوای باز داستان شه راستی دوست معمولی ...

آخه پسر خوبی بود تا همین دیروز که بی محلم‌ کرد حتی بعد نامزدی من کاملا پذیرفت 😢

میخواستم حداقل دو تا همکلاسی خوب همدیگه باشیم هنوزم کمکم بده تو درسا وقتی ناراحتم درکم کنه نه اینکه کلا مثل یه غریبه بشه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

آخه پسر خوبی بود تا همین دیروز که بی محلم‌ کرد حتی بعد نامزدی من کاملا پذیرفت 😢میخواستم حداقل دو تا ...

چرا دلم برای نامزدت سوخت

اگه نامزدت همچین دوستی داشته باشه واقعا اذیت نمیشی!

خدایاشکرت❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میخوای خودت را مسخره کنی نصفش که لازمت هست نمیدی نصفشو که داری استفاده میکنی نمیدی گل خشکیده و پ ...

اونا خو برای استفاده هستش ولی گل و مثلا کارت پستال عاشقانه و اینا که منظورشون عشق و علاقه اینا هست میخوام پس بدم بحث ارزش مادی هدیه ها نیست بحث اینه پیام داره این کار

آخه پسر خوبی بود تا همین دیروز که بی محلم‌ کرد حتی بعد نامزدی من کاملا پذیرفت 😢میخواستم حداقل دو تا ...

رسما داری خیانت میکنی عزیزم نگو نه خیانت نیست تو هنوز نیاز به تکیه گاه بودن اون مرد داری 

اون اگه میخواستت نمیزاشت از دستش بری بنداز دور خوشبخت شو تو نامزد کردی که اون همه اینکارارو برات انجام بده نه که یکی دیگه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چرا دلم برای نامزدت سوختاگه نامزدت همچین دوستی داشته باشه واقعا اذیت نمیشی!

از روابط اجتماعی نامزدم فقط از دخترخالش حرصم میگیره که خیلی نزدیک میشه بقیه معمولی هستند منم همینجور دوستی همکلاسی منظورم هست مثل رفیق نه مثل کسی که عاشقی

عزیزم یکم رو شخصیتت کار کن زشته بخدا

از نامزدت توقع داشته باش درکت کنه موقع ناراحتی 

چیکار این بنده خدا داری میخای ذهنشو درگیر کنی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اونا خو برای استفاده هستش ولی گل و مثلا کارت پستال عاشقانه و اینا که منظورشون عشق و علاقه اینا هست م ...

اون سری هم گفتم

قشنگ تابلوعه دلت پیش اکسته

حالا هی بیا خودتو گول بزن

جفت شون رو به بازی گرفتی رسما

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اونا خو برای استفاده هستش ولی گل و مثلا کارت پستال عاشقانه و اینا که منظورشون عشق و علاقه اینا هست م ...

میدونم پیام داره 

اما تو.پیامت را وقتی بهش دادی که نامزدیت را اعلام کردی جشن تولد گرفتی اونو دعوت کردی و پیامت را فرو کردی تو چشم طرف 

اون پسر وقتی تو و نامزدت را با هم دید پیامت را گرفت اون خودش همه را فهمید 

بریز دو اون کارت های عاشقانه را اون پسر را هم از زندگیت بیرون کن 

مثل فیلم و رمان ها  فاز دوست معمولی و درک و... هم بر ندار 

از حالا به بعد موقع سختی و مشکل باید شوهرت درکت کنه نه پسر مَردم

میدونم پیام داره اما تو.پیامت را وقتی بهش دادی که نامزدیت را اعلام کردی جشن تولد گرفتی اونو دعوت کرد ...

آخه دلم برای چنین شخص با این خصوصیات تو زندگیم هم تنگ میشه یه دوست واقعی بود 

اون سری هم گفتمقشنگ تابلوعه دلت پیش اکستهحالا هی بیا خودتو گول بزنجفت شون رو به بازی گرفتی رسما

بیین من دوستش دارم ولی الان دیگه فقط به عنوان یه دوست حالا پیشم باشه دوستم باشه بهتره یا کلا بزنه بره

عزیزم یکم رو شخصیتت کار کن زشته بخدااز نامزدت توقع داشته باش درکت کنه موقع ناراحتی چیکار این بنده خد ...

نامزدم رو دارم که برای همین مواقع ولی مثلا برای دوستی دانشگاه و همکلاسی یکی که هواتو داشته باشه

نامزدم رو دارم که برای همین مواقع ولی مثلا برای دوستی دانشگاه و همکلاسی یکی که هواتو داشته باشه

ایشون انگار تمایلی ندارن

بایکی دیگه ک رفتارش دوستانه تره رابطه دوستی برقرار کنی بهتره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اشتباه محض کردی

تو اون موقعیت میدونستم مشکل مالی زیاد دارە.گفتم بهش بدم بهترە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️