2777
2789
عنوان

کادوهای اکسم رو پس بدم⁉️

312 بازدید | 30 پست

دیروز خیلی تو دانشگاه بهم بی محلی کرد، منم لجم گرفته. 😡

قضیه کلی اینه بعدی که کات کردیم من نامزد شدم ولی چون پسره تو اکیپ دوستامون بود پسر خوبی هم بود قرار شد دوست معمولی بمونیم بعدش همین چند وقت قبل تولدم بود نامزدم برام تو کافه جشن تولد خودمونی گرفت گفتش دوستای نزدیک همکلاسیت بیاد که اکس هم اومده بود. 🎂 

(نامزدم کلا در جریان رابطه و کات کردن ما هست پس لطفا نگید خیانت خیانت ❌)

خلاصه اونم برام کادو یه باکس گل و شکلات آورد 🍫💐

حالا میخوام باکس گلش که خشک هم شده ولی هنوز نگهش داشتم با بقیه کادوهاش تو این چند سال که همش دارم بهش پس بدم البته بجز پوشیدنی ها و ست آرایشی که استفاده میکنم و یه چیزهایی مثل هندزفری اینا لازمم. 

همینجوری هم نمیخوام بندازم دور بهش بگم خودش بیاد برداره ببره یا خودم تحویلش بدم کلا میخوام بفهمه. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت ضایع و بچگانست 

یعنی چی پس بدم 

از نظر منه بیرون گود یعنی میخوای باز داستان شه 

راستی دوست معمولی اینام الان تو متاهلی چرا حس میکنم بهش حس داری هنوز اگه اینجوریه اول تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد نامزدی و علنی 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اگر میخوای پس بدی همه رو پس بده اینکه چندتا گله خشک پس بدی معنی نداره اصلا

حق

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اوه چه خوب تیغ زنی بلدیاون وقت من حلقه طلارو پس دادم

پسر وظیفشه خرج کنه البته در حد توان خودشا

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مگه میخوای خودت را مسخره کنی 

نصفش که لازمت هست نمیدی 

نصفشو که داری استفاده میکنی نمیدی 

گل خشکیده و پلاسیده به چه درد طرف میخوره که میخوای پس بدی اگه راست میگی هندزفری و اون هدیه خوبا را پس بده نه گل خشکیده

انتظار داشتی هنوز باهات نرمال باشه؟ هرچی بوده رابطه عاطفی داشتین و الان تو با یکی دیگه هستی

خودتو درگیرش نکن و حواست ب رابطه الانت باشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨