2777
2789

سلام یک روز در دانشگاه به یکی از همکلاسی هام گفتم که من از یک خانوم محترم در دانشگاه خوشم آمده چطور باید به آن فرد بگویم که اگر برفرض او هم موافق بود دیگه با خانواده و به طور رسمی اقدام کنم بعد اون فردا بلند سر کلاس گفت که بقیه بشنوند که این میخواد از خانوم فلانی خواستگاری کنه خب چند نفر از همکلاسی های من بدون اینکه از من اجازه بگیرند رفتند به اون خانوم این رو گفتند که این میخواد بیاد خواستگاری شما و...

خب یکسال از اون ماجرا گذشته و این آقا پسر و اون خانوم در حد یک سلام دادن با هم برخورد نداشتند

کلا میخواستم بدونم وقتی به یک خانومی همچین چیزی گفته بشه که فلانی قصد داره ازت خواستگاری کنه و اون پسر حالا یا اعتماد به نفس شو نداره یا پدر مادرش مخالفند هیچ وقت با اون شخص حتی در حد یک احوال پرسی ساده هم نمیره صحبت کنه و اصلا برخوردی هم با اون فرد نداشته

به نظرتون اینجا اون خانوم به لحاظ روانی ممکنه آسیب ببینه یا نه یعنی منظورم اینکه تو همچین موردی هرچند اون آقا پسر نقشی نداشته اما اون خانوم به لحاظ روانی ممکنه آسیبی ببینه و یا فکرش مخدوش بشه یا نه ولی خب به هرحال این دو شخص در حد سلام دادن با یکدیگر برخورد نداشته اند 

و اینکه اون پسر بهتر هست با خانواده اقدام کنه یا کلا بی خیال اون شخص بشه چون والدین خودش مخالف هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر اگه نمیتونی خانوادتو  راضی کنی لازم نیس بری سراغ دختره و امیدوارش کنی..اگه در این حد نمیتونی از عشقت دفاع کنی ک خانوادتو بکشونی خواستگاری پس برو با هر کی که مادرت برات انتخاب میکنه ازدواج کن لازم نیس عاشق بشی

خودم و خدام💌

مهم اینه که تو کل کلاس یا دانشگاه پیچیده که فلانی میخاد از فلانی خاستگاری کنه این بده همه یه جور نگاش میکنن و بعد ک میفهمن خبری نشده یکم اذیت کننده هست. بلاخره به جور افتاده سر زبون

اول از خانوادت مطمعن میشدی بعد هم خودت میرفتی بخودش میگفتی که کل دانشگاه نفهمن. عاقلانه ترین کار این بوده

بستگی به روحیات خانم هم داره بعضیا براشون مهم نیست و اهمیت نمیدن.

بعضیا هم حساسن