2777
2789

کادوهایی که دوست دارم گرونن نمیتونم بخرم خودم 😂

گل دوستدارم ولی خودم بخرم خوشحالم نمیکنه

میتونم کلاس آموزشی برم که به دردم بخوره اما چون با پول شوهرمه حس بدی میده

کیکم که رژیمم

دوستی هم ندارم که بخوام باهاش برم بیرون

اصلا چرا تولد انقد سخته 

هر سال داستان داریم سرش

من معمولا ی تصمیم جدید میگیرم

ی رژیم جدید

ی زبان جدید

ی کتاب جدید

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنک بزن گل فروشی بگو به سلیقه خودتون برای تولدم کل بوسینید بفرستید مبلغشو دم در حساب میکنم 

یا بگو آنلاین شاپ یه باکس آرایشی به سلیقه خودشون برات بوینن تا سقفی که پولداری تا سورپرایز شی

من معمولا ی تصمیم جدید میگیرمی رژیم جدیدی زبان جدیدی کتاب جدید

تو هدف امسالم شکست خوردم بخاطر همین ترس و نا امیدی زیادی دارم دلم نمیخواد هیچ هدفی داشته باشم که دیگه شکست نخورم

چرا پول شوهرته باید عذابت بده 

اون پول برای توام هست که همسرشی و داری تو خونش زحمت میکشی 

این افکار از خودت دور کن که پول شوهرم و پول من 

اون پول روزی توعه که به واسطه شوهرت بهت میرسه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان چند تا زبان بلدی

دارم اسپانیایی میخونم فعلا اولاشم

انگلیسیو فولم آیلتس دارم

همین دیگه 😁😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

تو هدف امسالم شکست خوردم بخاطر همین ترس و نا امیدی زیادی دارم دلم نمیخواد هیچ هدفی داشته باشم که دیگ ...

وا زندگی بدون هدف ک نمیشه حتما داشته باش

چی بوده ک شکست خوردی؟ 

چرا پول شوهرته باید عذابت بده اون پول برای توام هست که همسرشی و داری تو خونش زحمت میکشی این افکار از ...

وقتی مجبور باشم درخواست پول کنم یا صد بار توضیح بدم پول کجا خرج شده حالم بهم میخوره 

ترجیح میدم از پولش استفاده نکنم برای چیزای غیرضروری 

داشتم برای خودم به درامد میرسیدم که بیکار شدم 

منم انگلیسی رو فولم رفتم بعدش سراغ آلمانی سخت بودرها کردم

آلمانیم دوس دارم

سخت ک هست کلا همه چی سخته 😂

ولی من کلا زبان خیلی دوست دارم اصن ی شخصیت جدیدی به ادم میده

یه جعبه شیرینی خامه ای کوچیک برای خودت بگیر همشم خودت بخور. خیلیییی میچسبه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷