2777
2789
عنوان

عوارض اموکسی کلاو برای بچها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
دوزش بالا بوده ۴سی‌ سی زیاد دادی عزیزم دقیقا دختر منم همسن دخترتون هست و آموکسی کلاو۲۰۰داده هر ۱۲سا ...

اخه دکتر فوق تخصص هم بود همسرم برده بود.

اوردش گفتم چقدر دوز دارو بالاست .گفت دکتر نگاه کرده گفته نیازه.

قبلنا فقط دوز 125نهایت میداد ولی اینبار

حتی تب هم نداره.

نمیدونم چرا انقدر قوی داده چرک خشک کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترگفته ۴سی سی هر دوازده ساعت بدی؟شاید گفته روزی یه بار بده

نه نوشته بود هر 12ساعت چهار سیسی

من فقط ی چهار سیسی سر شب دادم

فردا دیکه نمیدم بهش.دوباره میبرم پیش دکتر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ان شاا.. بهتر بشه🙏

خیلی ممنونم

بچها مریض میشن .غصه عالم ب دلمه میشینه😔

خیلی ممنونمبچها مریض میشن .غصه عالم ب دلمه میشینه😔

آره میفهمم چون دختر خودم الان بیشتر یه هفته ی مریض دوبار بردمش دکتر سرفه ها داغونش کرده بود دیگه امشب کمی بهتر شده اونم چون آمپول زدن بهش واسه سرفه هاش،دل آدم آتیش میگیره واسه طفل معصوم ها ،خداونددرپناه خودش حفظشون کنه آمین 

آره میفهمم چون دختر خودم الان بیشتر یه هفته ی مریض دوبار بردمش دکتر سرفه ها داغونش کرده بود دیگه امش ...

ی تاپیکم راجبع سرفه بچهاست

بخون شاید ب کارت بیاد ...کوچولوت ان شا الله زودتر خوب بشه

الهی ک خدا خودش مواظب  همه کوچولو ها باشه