2777
2789
عنوان

تاپیک چله زیارت عاشورا کاربر سایه

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 266 پست
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا 🤲💚✅️ جمعه ۲ آذر روز دوازدهم چ ...

سلام روز دوازدهم خوانده شد

حاجت روایی دوستمون🌹

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا 🤲💚✅️ جمعه ۲ آذر روز دوازدهم چ ...

ممنونم عزیزم مرسی دوستان 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

روز دوازدهم چله خوانده شد انشالا همگی جاجت روا بشن

من شرمنده ام دوستان ۳۵ دقیقه از دوازده شب دیرتر شد به علت خواب موندن حقیر لطفا همگی حلال کنین التماس دعا

مخصوصا شما که نوبتتون بود @طنابببب

Oh baby

خوندم ان شاء الله دوست عزیز حاجت روا بشند 🤲🌹❤️🌹ولی ساعت از یک شب گذشته بود خوندم امیدوارم دوست عزیز حلالم کنند یادم رفته بود 😔😔برای حاجت رواییش صلوات و حمد خوندم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
ممنونم عزیزم مرسی دوستان

سلام دوست عزیز دیروز من یادم رفته بود زیارت عاشورا رو سر وقت بخونم ساعت از یک شب گذشته بود به نیتتون خوندم امیدوارم حاجت روا به خیر بشید و بنده حقیر رو حلالم کنید 😔به نیتتون صلوات و سوره حمد هم سه بار خوندم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞