2777
2789
عنوان

سرما خوردگی بچم خوب نمیشه😢دو ماهه

110 بازدید | 15 پست

سلام مامانا خوبین 

دختره من از شهریور سرما خورد تب کرد چرک خشک کن استقاذه کرد خوبشد یهفته بعد ابریزش بینی داشت تا اخرای مهر یکماه تموم ابریزش بدون تب و هیچی بعد شروع شد سرفه بیشترم تو خواب بعد بازم ابریزش سیتریزین هم داذم شربت سرفه دادم اسپری بینی هم میزنم بعد دوماه امروز بهتر بود که دیدم از عصری بی حاله .این ویروس جدیدع اینحوریه ؟ چرا خوب تمیشه این .اصلانم تب نداره ابریزش دوماهه دیوونش کرده .البته خودمم دوماه طول کشید سرفه و عطسم خوبشه  ...دخترم ۴سالشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم همین از شهریور گرفته همیت الانم‌تب داره 

بدتر اینکه سرفه هاش خیلی زیاد شده خیلی خیلی زیاد 

دکتر گفت اگه مداوم داروهاش استفاده نکنی کار به ای سی یو میرسه هر هفته میبرم چکاب ریه هاش 

ببر دکتر بچه منم با ابریزش شروع شد ولی علایم اش هی بیشتر میشه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

میفهممت پنچ شیش ماه پیش همین بلا سر من اومد

پسرمو دخترم دوماه تمام مریض بودن اصلا آبریزش بینی و سرفه شون بند نمیومد خسته شده بودم دیگه

انقد شربت قطره تو حلق شون ریخته بودم ک خودم خسته شده بودم کلی ابمیوه اش و سوپ عدسی 

ول کردم دیگه 

یک سه روزی نه سوپ و آش درست کردم نه دارو دادم

روز چهارم خداروشکر خوب شدن کامل

نمی‌دونم چی بود 

پسر منم همینطور شده. هفته اول مهر از مهد مریض شد تا حالا خوب نشده. دو سه روز بهتر میشه دوباره علائم شروع میشه. ده بار دکتر بردم. سرم و آمپول و ....‌ بچه ۲ کیلو لاغر شده. کلی هم گریه میکنه از آمپول میترسه

الان برای سرفه و ریه اسپری استفاده میکنم. کهیر میزنه ابریزش بینی و ..‌‌

دیگه بریدم. خودمم ازش می گیرم مریض میشم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آلرژیه عزیزم دختر منم ۴-۵ ساله است دو ماهه آبریزش داره الانم سرفه داره ، چند بارم فوق تخصص دیدتش، هم ...

درسته. پسر منم ویروس گرفت، آلرژی هم بهش اضافه شد و علائم رو تشدید کرده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2810