2777
2789
عنوان

بچه ها خنگ بازی دراوردم فتوچینی آشیانه ای جای ماکارونی خریدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 91 پست

کره ایا رو دیدم چقد پاستا میخورن یجوری میخورن ادم دلش میخواد

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درست کردم بد نشده البته قاطی ماکارونی شکلی پختمش نه جدا ولی ماکارونی دمی برای من هیچی مثل رشته ای ...

خوب چجوری بود مزش؟ یعنی ریسک نکنم و با همون رشته ای بپزم؟ اگه خراب بشه فردا کلا گرسته میمونم دیگه حال غذا پختن ندارم😪

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

خیلی خوشمزه اس مواد سس آلفردو و قارچ و فیله مرغ میزنم برا سسش

تعجب میکنم میگن بد بود😲خوب شد کامنتت رو دیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نه پاستا خور نیستم مامانمم همیشه ماکارونی رشته ای میخره

اصلابدنمیشه پسرمنم عاشق ایناست ازماکارونی فرمی زیادخوشش نمیاداما گوش ماهی وآشیانه ای خیلی دوست داره اگه موادت خوشمزه باشه بپز خوشمزه میشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
عهههه پس چیکارش کنم😭از چه نظر بده؟

خیلی سفت میشن 

فردا سر راه عوضشون کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من دیدم تو نت درست میکنن نمیدونم خوب میشه یا نهولی به نظرم موادش رو پر ملات کنی مثل ذرت و قارچ هم تو ...

قارچ و ذرت ندارم عزیزم🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

فرق پاستا و ماکارونی فرمی و اسپاگتی چیه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
قارچ و ذرت ندارم عزیزم🥲

با سس الفردو یا رب گوجه بپزش بابا سخت نگیر

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

ای بابا پس با رشته ای درست میکنم اینارو میندازم دور😪

ننداز اصرافه 

خیلی خوشمزه اس مواد سس آلفردو و قارچ و فیله مرغ میزنم برا سسش

عزیزم من مواد ماکارونی آماده کردم اصلا بلد نیستم پاستا بپزم😢

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

2810