2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یادم نمیاد فقط اینو یادم میاد ک چندماه پیش شوهرم بهم زنگ زد گفت کجایی گفتم خونه ام عشقم گفتش تنهایی؟؟؟کی هس؟؟؟؟گفتم آره زندگی تنهام بعد گفت ماشین بابات جلو در پارکه سایه   مامانتم از پشت پنجره آشپزخونه معلومه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااای نمیدونین دنیا رو سرم اورار شد ک اینجوری مجموعه گرفت منم مثل لال ها گفتم ...ممگگگ....ممگ توتو کو کوجاااایی؟؟؟گفت پایینم درو باز کن🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭

اره خیلییی😂 پسرخالم با بدبختی خالم اینارو راضی کرد دختری که میخواد و براش بگیرن قک کنم ۳ ۴ سالی طول کشید،بعد روز عقد بعد تالار و اینا همه رفتیم خونه خالم،پسرخالم رف اب بخوره تو اشپزخونه عروسم پشت سرش رف،من نمدونستم اینا هنوز تو اشپزخونن رفتم چیزی بردارم دیدم دارن همو بوس میکنن🤣منم چون در شرایطی که باید خجالت بکشم خندم میگیره خندیدم طفلک عروس از لبو قرمز تر شد🤣پسرخالمم یک چشم غره رف بعد خودش خندش گرف😁

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
اره خیلییی😂 پسرخالم با بدبختی خالم اینارو راضی کرد دختری که میخواد و براش بگیرن قک کنم ۳ ۴ سالی طول ...

منم یبار ناخواسته دونفر تو ماشین بودن و شیشهم دودی بود رفتم داخل ماشین دستمال کاغذی بردارم برعکس پسرخاالتو زنش اینقدر دادو هوار کردن پروها ک چرا در نزدی حالا اگ خفه میشدن من اصلا ندیدمشون ک تو ماشینن خودشون خودشونو لو دادن😐😐😂

خیلی وقت پیش رفتم یه دونه سیگار خریدم و یواشکی میکشیدم

بعد دیدم از خونه خیلی دور شدم سیگار مثل این آدمای حرفه ای دستم گرفتم و درحال کشیدن بودم

که یهو دایی کوچیکم جلوم ظاهر شد اونم با دوستش بود

بعد من سیگار سریع انداختم اما قبلش یه کام بزرگ گرفته بودم و دودش توی حلقم بود

داییم رسید جلو پرسید اینجا چیکار میکنی منم از سر ناچاری دهنم باز کردم که یهو یه عالمه دود از سوراخای بینی و دهنم زد بیرون مثل این قطارهای قدیمی😅😅

بعد گفت برو گمشو خونتون

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 بدون من خوش تری👍

منم یبار ناخواسته دونفر تو ماشین بودن و شیشهم دودی بود رفتم داخل ماشین دستمال کاغذی بردارم برعکس پسر ...

😂😂😂الهی

نه ایناکاری نداشتن فقط گفت از این به بعد خواستی جایی بری در بزن،گفتم اشپزخونس اتاق خواب نیس که در بزنم🤣طفلک عروس و میگی قرمززززز شده بود😂

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
وای جوابت عالی بوده😂😂🤌

😂😂حالادخترخالم از دستی اومده نزدیک اشپزخونه میگه عروس داماد تو اشپزخونن نیم ساعت یک رب ام یاسمن رفته،معلوم نیس دارن چیکار میکنن🤣🤣پسرخالم گف ابرو نزاشتی برامون😂

کلا عقد و عروسی هرکسی میشه از این خاطرات ناحوداگاه ایجاد میشه😁