2777
2789

بچه ها شوهرم ابدا ادم بدی نیست اما بیش از حد خونسرده همیشه همه دوندگی ها با منه بیش از حد خونسرده....

پدرسوهرم یه ساختمون چهارطبقه داشت همه توش ساکن بودیم ، هر طبقه رو بنام یه بچه اش زد طبقه مارو بخاطر اینکه مادر حال ساخت خونه ایم برا وام و...نتونست بزنه چون وام مون ب مشکل میخورده گفت بعدا میزنم که گیر نکنید.

ما بشدت تو فشار رفتیم من از هفته بعد عقدم تا الان که نه ساله ازدواج کردم دو سال پشت هم یه طلا رو نداشتم برا ماشین دادم برا بدهی دادم برا خونه دادم الانم هیچی جز یه حلقه ندارم هیچی دادم برا ماشین که ماشینم سر خونه فروخت .ما ازون خونه پاسدیم رفتیم جای ارزون تر که اونجا رو اجازه بدیم بذاریم برا ساخت خونه چون پول کم اوردیم حالا که ما بلند شدیم هی گفتم ب شوهرم کار اجاره دادن اون خونه رو دنبال کن فکر نکنن نمیخواهیم بگو پولشو لازم داری هی هیچی نگفت هی حرفی نزد من مدام حرص خوردم بابا الان بابات خبرنداره از تصمیم ما اونجارو اجاره میده پولسو ورمیداره بگو که نیازس داری هی گفت باشه میگم یه ماه اون خونه رو خالی گذاشت نرفت سرش حالا دیروز باباش از دهنش درومد رفته تو یکی از شعرای تفریحی اطراف شهر خونه معامله کرده(یه خونه دگ داره اونجاها این میشه خونه دوم)پول کم اورده طبقه مارو زیر قیمت گذاشته برا اجاره که بدهیشو بده....

به سوهرم گفتم بیا دیدی ؟ب حرفم رسیدی گفت غصه نخور خودم میگم هنوز دیر نیست بعد شب یه کاره گفت بابا خیلی خوشحال شدم خونه خریدی بذار من طبقه مو رنگ کنم بهتر اجاره کنن ازت😐

منو میگی داشتم دیوونه میشدم مرد نادون این چه حرفیه اخه...

منم گفتم ببین هز چی تو کار مالی تو دخالت کردم دوندگی کردم خطا کردم واقعا ب زن ربطی نداره طرز فکرتم برا مامان بابات محترمه واقعا افرین فقط لطف کن ۶۰۰میلیون طلایی که دادم برا ماشین و خونه دادی رو بهم برگردون بقیه طلاها پیشکش این مبلغ اخر رو بده وگرنه واقعا راصی نیستم مال حرومه تو مالت....

خیلی ناراحت شد گفت چرا حروم میکنی چه حرفیه منم سکوت کردم هیچی نگفتم دگ....

من بیجا ناراحتم؟چرا من باید از خودم بزنم که الانم بهم فشار بیاد؟والا

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اولش نباید از خودت میزدی

یا اگر زدی حقتو بنامت میکردی

الان حرص خوردن فاییده نداره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حرص خوردم با حرفات😐خیلی خونسرده

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
چقد من بجات حرص خوردم

😂منم داشتم همینو تایپ میکردم

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
طلاها رو از خونه پدری داشتید؟

خیلی طلا دادم طلا های خونه پدری دادم کادو های عروسی کادو تولدم زایمان پس اندازم همه رو دادم ولی همه مال خودم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اول غصه نخور سر پول خودتو پیر میکنی الکی سر چی اون بیخیاله توام بیخیال باش آخرش مجبور میشه خودش همه چی رو درست کنه تا الان قناعت کردی و طلا فروختی برا زندگیت بوده غصه نخور ولی نه اونو حرص بده نه خودتو ریلکس کن بالاخره به خودش فشار میاد پامیشه یه کاری میکنه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
چون بعدا میتونی ازش بخوای چند دونگ خونه به نامت بزنه و پولت تقریبا برمیگرده بهت

نه عزیزم تا الان هر چی خریده یا بنام خودش زده یا ب بهانه بنام داداش و مامانس کوفتم ب نامم نزده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم تا الان هر چی خریده یا بنام خودش زده یا ب بهانه بنام داداش و مامانس کوفتم ب نامم نزده

ای وای چقدر بد حق داری ناراحت باشی...کاش از اول می‌شناختی و پول و طلا نمیدادی

2810