2777
2789
عنوان

تحصیلات شعور می آورد یا نمی آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 37 پست
نه بخدا. بسیار ازاردهنده تره. یه بیشعور تحصیل کرده من رو بیشتر اذیت میکنه. یه استاد راهنمای بیشعور ب ...

چرا خورده حالا نمی‌دونم اگه سواد نمی‌داشت چقدر وحشتناک تر میشد 

اما بخشی از شعور نداشته ش رو مطمئنا از عقده جا به جایی در  جایگاه اجتماعیش وام گرفته که ظرفیتشو نداشته 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه جدی میگم امضات شبیه غر زدنه از این زاویه بهش نگاه کردی که با 3متر طناب هم میشه از چاه 5متری یه نف ...

فک کنم قسمت اول رو خوندی آخرش گفتم هستی ولی کم هستی..

غر زدن نیست این یه نوع دلتنگیه؟؟دلتنگ کسی شدی؟؟

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم قسمت اول رو خوندی آخرش گفتم هستی ولی کم هستی..غر زدن نیست این یه نوع دلتنگیه؟؟دلتنگ کسی شدی؟؟

نه راستش نشدم دل ندارم بقیه فقط دل دارن .....

میگم تازه اضافه هم میاد طنابه یه سرانگشتی حساب کن 😂

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
جملاتت صحیح بود منهای آکادمیکشبرا ما تنبلا که روحیه ی تحقیق و تفحص نداریم آکادمیک بهترینه اما انیشتی ...

انیشتین نابغه بود و تا دیپلم فکر کنم توی خونه درس خوند. دانشگاه رفت. ایلان ماسک هم تاجره، خودس که تحقیقات علمی نمیکنه. 

من واقعا عاشق دانشگاهم. بنظرم حتی سطح دانشگاهم مهمه. اگر بازم مقطع تحصیلی بود بازم ادامه میدادم

نه راستش نشدم دل ندارم بقیه فقط دل دارن .....میگم تازه اضافه هم میاد طنابه یه سرانگشتی حساب کن 😂

باشه شما خوبین🚶‍♀️🚶‍♀️

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

چرا خورده حالا نمی‌دونم اگه سواد نمی‌داشت چقدر وحشتناک تر میشد اما بخشی از شعور نداشته ش رو مطمئنا ا ...

خب پس صابونشون به تنت خورده. 

نمیدونم نگاه شمام میتونه درست باشه. شاید سواد، درجه بیشعوری رو کمتر کنه.

ولی شایدم یه غرور کاذب بده که توجیه کنن خودشونو.

انیشتین نابغه بود و تا دیپلم فکر کنم توی خونه درس خوند. دانشگاه رفت. ایلان ماسک هم تاجره، خودس که تح ...

ایلان ماسک هم نابغه ست ضریب هوشیش155ینی بیشتر از 140هسش پس نابغه ست 

در هر حال گفتم برا کسایی که تنبل هستن یا حوصله تحقیق ندارن یا دنبال انتقال مطلب هستن تا کشف مطلب دانشگاه خوبه

حتی مشاور خودم یه مثال دیگه از آدمی که نابغه نیست ببین ادبیات رو انقد بلده که اساتید ادبیات دانشگاه پیشش شاگردی میکنن ولی خودش روانشناسی خونده یا شهاب اناری پزشکه اما مدرس معروف زبانه و از خیلی تحصیل کرده های این رشته بیشتر از زبان انگلیسی حالیشه