2777
2789
عنوان

تحصیلات شعور می آورد یا نمی آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 37 پست
کامل نخوندم ولی سواد شعور نمیاره..شعور ذاتیه..بیسوار هایی دیدم جوری با آدم معاشرت میکنن که انگار فیل ...

یه چیزی در مورد امضات 

خودت یک و نیم قد داری دستت برن بالا بیشترم میشه اونم می‌تونه تا نیم متر خم بشه از بالا  

مجموعا میشه 5متر و حتی بیشتر 

گفتم بدونی هستش خودت دستتو دراز نکردی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنوان تاپیکت سوالی بود به سوالت جواب دادم

برا همینم نظر اشتباه دادی چون نخونده نظر دادی 

سواد دقیقا همین تاثیر رو روی شعور می‌ذاره ینی شعور طرف رو جلا میده ینی ورژن تحصیل کرده یه بیشعور از بیسوادش ارزشمندتره

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
یه چیزی در مورد امضات خودت یک و نیم قد داری دستت برن بالا بیشترم میشه اونم می‌تونه تا نیم متر خم بشه ...

دعوا داری ها....

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

من نمیدونم چرا تازگی همه جا میخوان تحصیلات رو بکوبن بعد کلی مثال هم میارن از تحصیل‌کرده های بی ادب و شعور 

در حالیکه این آدم قبل از تحصیلات ممکنه بی شعورتر بوده باشد 

تحصیلات از آدم ورژن بهتری میسازد 

من نمیدونم چرا تازگی همه جا میخوان تحصیلات رو بکوبن بعد کلی مثال هم میارن از تحصیل‌کرده های بی ادب و ...

آفرین 

اون بالا هم گفتم چون کسب سواد زحمت میخواد برا همین دنبال توجیه هستن 

تحصیلات اکادمیک قطعا عالیه. هیچوقت هم با کتاب خوندن و سرچ گوگل، نمیشه با تحصیلات اکادمیک رقابت کرد.

اما شعور، یعنی eq. یعنی هوش اجتماعی، قدرت درک موقعیت و اطرافیان. شعور توانایی حل مسائل پیرامون هست. اینکه تحصیلات سعور میاره یا نه. خب واقعا ربطی بهم ندارن.

اما همه از تحصیل کرده ها، انتظار درک بالاتری داریم که ممکنه نداشته باشن.

دعوا داری ها....

نه جدی میگم امضات شبیه غر زدنه 

از این زاویه بهش نگاه کردی که با 3متر طناب هم میشه از چاه 5متری یه نفر تو رو بیرون بیاره؟

تحصیلات نه ادب میاره نه شعور میاره نه فرهنگ میاره

همسرم دو تا همکار داره یه چیزایی ازشون تعریف میکنه که حالم بد میشه وقتی میشنوم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
برا همینم نظر اشتباه دادی چون نخونده نظر دادی سواد دقیقا همین تاثیر رو روی شعور می‌ذاره ینی شعور طرف ...

نه بخدا. بسیار ازاردهنده تره. یه بیشعور تحصیل کرده من رو بیشتر اذیت میکنه. 

یه استاد راهنمای بیشعور به تورت نخورده، بخدا وحشتناکه

آفرین اون بالا هم گفتم چون کسب سواد زحمت میخواد برا همین دنبال توجیه هستن

تازگی ها همش میخوان ارزش تحصیلات رو پایین بکشن 

یکی میگه با مطالعه سطح عمومی مو بالا بردم از تحصیل‌کرده بیشتر حالیم هست 

یا جمله دیگه میکن که تحصیلات شعور نمیاره

یک عده آدم که خودشون از تحصیلات دور موندن میخوان تحصیلات رو بی ارزش جلوه بدن

تحصیلات اکادمیک قطعا عالیه. هیچوقت هم با کتاب خوندن و سرچ گوگل، نمیشه با تحصیلات اکادمیک رقابت کرد.ا ...

جملاتت صحیح بود منهای آکادمیکش

برا ما تنبلا که روحیه ی تحقیق و تفحص نداریم آکادمیک بهترینه 

اما انیشتین هم تحصیلات رو نیمه رها کرد اما بعد به درجه استادی رسید یا ایلان ماسک این حجم از اطلاعات و اگاهیشو از فضا و کیهان شناسی رو با مطالعه خودخوان به دست آورده پس این مدلیشم داریم که خودشون مطالعه میکنن و تحقیق میکنم و باسواد میشن 

سرچ گوگل اصلا اما رفرنس های معتبر حتما 

اما اون آدم بیسواد باشعور تگر تحصیل‌کرده میشد آدم برتری میتونست باشه

خب ببین من نمیگم همه تحصیل کرده ها بی‌شعور.خب کم و بیش هممون سواد داریم.چه نظر من چه نظر شما برای همه صدق نمیکنه..

بله درسته هستن باسواد و تحصیل کرده هایی که فرهنگ و شعور برخورد باطرف مقابلشون رو حفظ میکنن.و بازم هستن آدمایی که نه سواد دارن نه شعور

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810