2777
2789
عنوان

بیاین عکس غذا بزاریم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 8425 بازدید | 285 پست
💜😋

به به🤩

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازمه بگم کارتون بینظیره؟🤩🤩ایرانید؟

ممنونم لطف دارید😍

نه عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای خوشبحالتون🥺🥺چهارتا پایهمن همسرم هیچوقت نمیزاره عکس بگیرم تا میام عکس بگیرم نصفشو خورده😂🤦🏻‍♀ ...

دستارو میگی😂؟!!؟؟ 😂 ن بابا اون ک اصلااا پایه نیست دست منو خالمو پسرم و پسر خالمه😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
عزیزی،ممنون،دعای خیرت پشتوپناهت جونم🧡درسته عزیزم،ولی تجربه ثابت کرده تاپیک هرروزه و جدا، خیلی هارو ...

عزیزی خدا رحمت کنه پدر نازنیت رو . بخدا من وقتی وارد سایت میشم روحیه ام خراب میشه مدام امواج منفی فقط به عشق تاپیکهای غذا و ..میام نمیدونم چرا انقد طرفدار تاپیک های منفی و بی محتوان. موفق باشی عزیزم

چههه قشنگهههه

چیزی به سیب زمینی زدین؟

سس بغلش چیه؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزی خدا رحمت کنه پدر نازنیت رو . بخدا من وقتی وارد سایت میشم روحیه ام خراب میشه مدام امواج منفی فق ...

منم گفتم بسته دیگههه اینهمه منفی بافی

بریم غذا ببینیم شاد شیم یکم🤩🤩🤩

ببخشید اینترنتم پرید آخه روستا آنتن ندارهیه کیلو شیر رو بجوشانید و سه تا زرده تخم مرغ قاطیش کن در آخ ...

چقدر باحال عالیه 

منو ببر روستاتون خیلی خوشم اومد😭

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
😍

وای بال کبابی🥺🥺🥺🥺🥺دلم چقدر میخواااد

همسرم نمیزاره بخورم😂🤦🏻‍♀️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2810