2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست
بچه یعنی به جز اینکه خودت به هدفات میزرسی یکی دیگه رم تربیت کنی که هدفای تو رو بیشتر و طولانی تر محق ...

چی میگی 

بازم مغز های زنگ زده شماها 

وای وای از دست شما

بچه میارین کارایی که خودتون انجام ندادین اون بنده خدا انجام بده؟  تو بچه میاری به خواست و اراده خودت به جای اینکه بچت از تو راضی باشه تو داری کارایی که در گذشته انجام دادی به زور بهش تحمیل میکنی 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بستگی به شرایط خودتون داره. این که میتونید واسه یه بچه ی دیگه وقت کافی بذارید؟ یا از پس هزینه ها بر می‌آید اگه اوکی بودید و خودتون دوس دارین چرا که نه؟ تک فرزندی اصلا خوب نیست بچه احساس کمبود میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم خیلی شرایط سخته اما ب نظر من یا باید اصلا بچه نیاورد یااگه آورد دوتا باشن حداقل چون بچه ب خواهریا برادر احتیاج داره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
2805
نهآدم یاکلا بچه نیارت یا حداقل دوتا داشته باشهاین رو بعد از اینکه دوستم بچشو تو بزرگسالی از دست دادو ...

این حرفم بنظرم منطقی نیست

ندیدین چندوقت پیش یه خانواده همزمان

سه تا دخترشونو تو تصادف از دست دادن؟

اگه سرنوشت و عمر اونجوری باشه یکی یا سه‌تا فرقی نداره

بعدم هر بچه ای جایگاه خودشو داره و عزیزه

مامانبزرگ من 5تا پسر داشت یکیشو از دست داد

ولی هیچوقت اون 4تا جای اون یکیو پر نکردن

هنوزم بعد سالهااااا بابتش ناراحت میشه

دیگه با خودش نمیگه اشکال نداره مرد بجاش بقیه هستن!

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

همچین بعضیا افتادن به جون هم دیگه انگار ملت قراره زاییدنشونو با بقیه هماهنگ کنن 

دارید سر اینکه بچه کم خوبه یا زیاد بحث میکنید؟

اسکلی چیزی هستید؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

یا میخاین بچه بیارین نیارینننن اصلا اگر هم میارین حداقل ۲تا بیارین تک فرزند بودن بچه به خودش اسیب میزنه یک عده اینجا که اصلا هم نمیشه اسمشون رو مادر گذاشت چه یقه ایی هم دارند جر میدن میگن که یک بچه کافیه ولی نمیدونن که چقدر اسیب وارد میشه به کودک

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

من دوتا دختر دارم بعضی وقتا پشیمون میشم از اینکه دوتا اوردم بعضی وقتا به سومی فک میکنم ولی محکم میزنم تو سر خودم که دیگه از این فکرا نکنم🤣تو این دوره زمونه همه یکی دارن من بعضی وقتا خجالت میکشم دوتا دارم🤭

تنها بودن یه حس درونیه نه بر طبق آدمای اطراف

من خواهر برادر دارم دورمم خیلی شلوغه ولی تنهام

چون این درونیه و دلایل دیگه ای داره

شما اگه یدونه بچه رو با سلامت روان کامل بزرگ کنین

درست تربیتش کنین و رفیقش باشین و تو رفاه باشه

هیچوقت تنهایی خودشو تو نداشتن خواهر برادر نمیبینه

اینا همش وابسته به محیطیه که بچه توش بزرگ میشه

دوست تک فرزند من اصلا فرصت نداره به این چیزا فکر کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نهآدم یاکلا بچه نیارت یا حداقل دوتا داشته باشهاین رو بعد از اینکه دوستم بچشو تو بزرگسالی از دست دادو ...

چهل و چهار سن ناامیدی نیست 

من بچه ندارم

شاید اولیشو همون ۴۴ بیارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما مایلید هر طور دوست دارید فکر کنید الحمدلله من وکیلم و درآمد خودمو از کار خودم دارم و نیازی ندارم ...

شما هم همینطور خانم وکیل،وکیل تبلیغات😁😉

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
چقد حق گفتیبعضیا زندگیشونو فقط تو بچه داشتن میبیننبهونشونم اینه که بعدا بچمون تنها نباشهکه اصلا حرف ...

عا بخدا،مگه یه زن چقدر جون داره که با زاییدن پشت هم شیره جونشو بکشه

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
بزرگترین اشتباه:آرزوهایی که خودت بهشون نرسیدی زندگی ایی که خودت آرزشو داشتی میخوای به بچت تحمیل کنی

یا درست منظورمو نرسوندم یا شما درست متوجه نشدید 

قرار نیست آرزوهامو به بچه م تحمیل کنم 

مثلا من آرزوم اینه عدالت رو محقق کنم حالا خودم تا یه سنی میتونم بعد از دنیا میرم اگه بتونم بچه م رو هم اینطوری تربیت کنم اونم راه منو ادامه میده خیلی مثال ها الان میتونم بزنم منظور من اینا بود 

اهداف فقط رشته دانشگاهی و پول و خونه و غیره نیست که، اونا رو خودم دارم براشون تلاش میکنم من حرفم سر هدف های بزرگه تو وقتی بچه داری همیشه یکی هست که در جهت یه عالمه هدف های بزرگ که تو داشتی قدم بر میداره 

من هیچ وقت تو نی نی سایت نظر نمیدم همیشه خواننده بودم خداییش هم خیلی وقتا کارمو راه انداخته چون تجربه آدماست 

الانم پشیمونم که نظرمو گفتم چون آدما دوست دارن فقط حرفایی که خودشون دوست دارن و قبول دارن رو بشنون 

حاضر نیستن یه بار هم از دریچه نگاه و افکار دیگران مسائل رو ببینن و تا یکی مخالف نظرشون حرف میزنه شروع میکنن به برچسب زدن و تمسخر و توهین

2810