2777
2789
عنوان

این فرد هدف و فکرش چیه

87 بازدید | 5 پست

سلام 

ببنید من یک روز سر کلاس دانشگاه به یکی از هم کلاسی هام گفتم که یک خانومی که آن هم در رشته ی دیگه ایی درس میخواند اما تو ی دانشگاه بودیم من از اون خوشم اومده چجوری بهش بگم که اگر موافق بود مثلا از طریق خانواده و رسمی اقدام کنم اگر البته موافق بود اون خانوم

بعد این هم کلاسی من نمی‌دونم به چه نیتی سر کلاس فردا بلند گفت که بقیه بشنوند که این میخواد ای خانوم فلانی خواستگاری کنه و..

خب خانوم های کلاس ما که مثل بقیه شنیدند بعد از اتمام کلاس رفتند و به آن شخص(همان که این آقا ازشون خوشش اومده بود) رفتند گفتند این میخواد بیاد ازت خواستگاری کنه و این حرف ها خب اون خانوم و آقا حتی یکبار هم در حد سلام کردن با هم برخورد نداشتند 

اون آقا برای اینکه حاشیه بیشتر نشه یک سال مهمانی میگیره ی دانشگاه دیگه بعد یکسال می‌ره دانشگاه خودشون که ارشد ش رو بگیره و تموم کنه میبینم که اون خانوم رفتارهای عجیبی داره ی روز با ی آقا پسر دیگه میاد دانشکده اون( درحالی که دانشکده این دو نفر فرق داره)

و مثلا میگه و می‌خنده با اون دوستش

ی روز میاد با همون دوسش جلوی این پسر قدم میزنه 

ی روز میاد سرکلاسش شرکت می‌کنه 

ی روز مثلا با اون دوستش تو دانشکده اون پسر(پسری که میخواست ازش خواستگاری کنه) قرار میزاره و....

حالا این خانوم میخواد حرص این آقا پسر رو دربیاره یا میخواد مثلا جلب توجه کنه ولی اگر میخواد برفرض جلب توجه کنه جلب توجه به چه نیتی 

یا بر فرض اگر از اون پسر هم بدش نمیاد پس چرا با یک پسر دیگه ایی مداوم جلوی اون ظاهر میشه

اگه میشه بگید واقعاً هدف وفکرش چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید