2777
2789
عنوان

رویه نفر کراشم چیکار کنم

73 بازدید | 7 پست

سلام یه جایی مشغول به کار هستم یکساله از یه آقایی خوشم میاد ک سرشیفت مجموعه س خیلی روش کراشم قبلا خیلی نگام می‌کرد ونگاهش هم با لبخند بود هربار سلام علیک داشتیم خودم حس میکردم خیلی نگاهم میکنه ومنم با نگاه اون نگاهش میکردم بیار بهم کفت شبیه خواهرم میخندی  و حتی چون کارم سخت بود از لحاظ کاری هوامو داشت یبار ک ناراحت بودم اومد نشست نزدیکم ‌باهام حرف زد …مهربون بود باهام همیشه بهم میگفت دختر گلم دختر قشنگمم اینطور صدام میزد تا اینکه مدتیع باهام سرده دو هفته س نگاهم نمیکنه و ازم دوری میکنه انگار محیط کارم قبلا همیشه میومد سر میزد رد می‌شد ولی این مدت ن حتی یبار رفتم کارمو گفتم  کارش دارم بیاد قسمتم گفت باشه و نیومد حتی نگاهم نمیکرد وحتی از کنارم رد می‌شد تا اونجا ک می‌شد سعی میکنه نگاهش نیافته ک بهم سلام نده منم یک هفته س بهش اهمیت ندادند سلامشم نکردم حتی برای کارام نرفتم پیش اون اینم بگم اون آدمیه ک باهمه خوبه کلا مهربون و محبوب همست همه میگن ک درک بالایی داره اون ۳۰سالشه ومن ۲۶امامن خیلی ازش خوشم میاد ‌دوست دارم منو بخواد واقن ولی خب حس می‌کنم اون فک میکنه ک در حدش نیستم نمی‌دونم واقن چرا همچین حسی کردم  دوست دارم بهم پیشنهاد بده خودم ادم درونگرا و تاکمی خجالتی هستم بنظر شما چیکار کنم ک بهم درخاست بده لطفا راهکار بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بخاد خوب میادبهت پیشنهادمیده ...بعدبهش بگو چرا قبلن رفتارش باهات خوب بوده ولی الان سلامم نمیکنه. ...

خب الان یکساله من منتظرم ک بیاد ولی نمیاد خجالت میکشم بهش بگم چرا خوب بودی قبلا ینی حس می‌کنم غرورم میشکنه

خب الان یکساله من منتظرم ک بیاد ولی نمیاد خجالت میکشم بهش بگم چرا خوب بودی قبلا ینی حس می‌کنم غرورم ...

به یه بهونه ای برو سمتش ..اگه دیدی سرد جواب داد بپرس چرا....

دیربجنبی شاید ازدستش بدی واسه همیشه ..🫤

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️