2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظر بدین

52 بازدید | 13 پست

من تا حالا تو رابطه نبودم، یه پسری رو تو اینستا دیدم ،پیجشو و کلیپاشو، از ادب و معصوميتش خوشم اومد و به احتمال زیاد سینگله،زیادم معروف نیست، من تا حالا اینکارو نکردم حتی با پسرا حرفم نزدم سنمم کم نیستا بالای ۲۵ سالمه،اشکالی داره اگه بهش پیام بدم که اشنا بشیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال داشتن یا نداشتن رو تو تعیین می‌کنی

هروقت کسی جای تو بود بیادم جات تصمیم بگیره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خواهر زندگی امروز و روابط اینقدر ساده نیست و کارتم درست نیس

خودمم همیشه به دوستام میگم اگه اینکارو کنین پسره بعدا سرتون منت میذاره،چندماه قبل من از یکی خوشم اومد تو محل کار، اقا این بعد دوماه کارش تموم شد و رفت، منم هیچوقت بهش چیزی نگفتم و نظرم این بود که پسرا جنبه ندارن که دختر بره جلو،الانم خودم میدونم که دارم هیجانی تصمیم میگیرم و واقعا از من بعیده

به نظر خودمم خوب نیست یعنی اگه دوستم ازم بپرسه که اینکارو کنم،قطعا بهش میگم نه، ولی از این خیلی خوشم ...

به هر حال کارت اصلا خوب نیست

حتی اگه قبول کنه وبرید تو رابطه به ازدواج ختم نمیشهه