2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9860 بازدید | 239 پست

بابا ممگه ساواااکه اینکارا چیه الان من خودم اینهمه درس خوندم چی شدم؟ هوووف

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پارسال پسرم کلاس اول بود سر درس یاد دادن بهش دعواش مبکردم گریه میکرد دخترم یواشکی فیلم گرفته بود من امسال فیلمه رو تو گوشیم دیدم به خدا دلم کباب شد گفتم خاک تو سرم چرا داد زدم که بچه اینقدر گریه کرده،،،،،،، شما هم یواش یواش با بچت کار کن براش جدول ترکیب بگیر که خیلی عالیه هر روز جدول ترکیب رو باهاش کار کن،،،بخش و صدا کشی هم مهمه

کلاس اوله ها😐از بچه ای ک اولین باره مداد دفتر دست میگیره میره مدرسه چ توقعی داری دوس داری مث بلبل ب ...

بعدش خودم همیشه پشیمون میشم میگن واسه من راحته فک میکنم جیزی نیس. درسته

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

وای دقیقا میترسم این روزا یادش بمونه...منم درحدی عصبی میشم که میخوام مثل مادرت رفتار کنم گاهیخدا خود ...

عزیزم سرخورده میشه نگاه حاشیه دفترش نقاشی بکش براش نشانه بنویس خودت بعد پاکش کن بگو رو اون جای ک از نشانه مونده بنویسه اینقد تکرار کن بعد میبنی راه افتاده

اره عزیزم اونم نداشت که بدبخت بود. آبجیمم با بچه ی یتیمش آواره میشد. اما خب خونه که واسه آدم نون نمی ...

باز عزیزم خداروشکر خونه رو داره الان با این وضع گرونی کی میتونه بخره ، فقط خرج شکمشون میمونه که انشالله اونم درست میشه به لطف پروردگار 

ایشالله شاد و خندان باشید  

عزیزم خنگ نیست .خودتو بزار جای بچه ات تو الان بخوای یه زبا جدید یاد بگیری خیلی باهوشی مثلا😶‍🌫️😶‍🌫️همه همین بودیم و البته هستیم .یادگیری زبان سخته چه فارسی چه هر زبان دیگه ای .

الان من لش کردماینجا چون یه درسو تا آخر مشق نوشته منو کشت

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بابا ممگه ساواااکه اینکارا چیه الان من خودم اینهمه درس خوندم چی شدم؟ هوووف

نمیدونم چرا عصبی میشم. هی بهش نشون میدم مسگن این اسمش ب  کلی هم تکرار میکنیم بعد میپرسم   ب کدومه میگه نمیدونم دیگه خون به مغزم نمیرسه با این حرفش

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

نمیشه قضاوتت کرد چون حتما تحت فشاری ولی دیگه کنار نشین برا درس ها بزار خودش بنویسه بخونه دوبار که ننویسه و معلمش باهاش برخورد کنه میفهمه باید انجام بده اونطوری ام تو بده نمیشی 

برو پیش روانشناس و خودتو درمان کن

چقدررر بد حرف میزنی 

استارتر درمان میشه 

ولی مسخره کردن درمان نمیشه انگار

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
2810