2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9739 بازدید | 235 پست
بقیه مادرا هی میگن پسر ما تو پیش دبستانی همشو یاد گرفته میترسم عقب بمونه

اسی به اعصاب خودت مسلط باش. اگه خیلی زود عصبی میشی دکتر برو بهت قرص میده استرست کم میشه.بچه گناه داره خدایی. 

واخاهرازبچه کلاس اولی چه انتظاری داری یه  جدول حروف الفباواسش بکش یاحروفاروخودت بهش  یاد بده گناه داره بچه تو گوگل یاروبیکاهم نگاه کن واس  آموزش بچه هاچیزای خوبی هس  بچه رودیونه میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی بعدش میشینم باخودم میگم خب اینا واسه من راحته فک میکنم واسه این طفلی هم راحته اما خب این ت ...

به نظر من در حد توانت موقع انجام تکالیف میوه پوست بگیر بچین تو بشقاب که هم تقویت شه هم درس بخونه یا لقمه بهش بده

سلام شبت خوش امیدوارم حالت خوب باشه

تاپیکت قفل بود نشد پیام بزارم

خواستم بگم دم بابات گرم که اینقدر شرف داره و هنوز کار میکنه و نون حلال درمیاره 

پدرتون باعث افتخاره 👑✨️

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
سلام شبت خوش امیدوارم حالت خوب باشهتاپیکت قفل بود نشد پیام بزارمخواستم بگم دم بابات گرم که اینقدر شر ...

سلام عزیزم ممنون قربون دل مهربونت برم...

انشالله خدا عزیزانتو واست حفظ کنه🌹🙏

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

اسی خانم و همه ی مادرهایی که با بچه هاتون بدرفتاری میکنید بزرگترین حق الناس به گردنتون میاد از جانب بچه ای که پناهی نداره . علاوه بر مشکلات و آسیب های جسمی، روح و روان شون رو هم نابود میکنید. اگه بیمارید، استرس دارید افسردگی دارید یا هر مشکل دیگه ای ، بچه ها مسئول حال بد شما نیستن. خودتونو درمان کنید تا بعدها مجبور نشید بچه تون رو درمان کنید.

یکی از راههای خوب تغییر عادت های بد، چله گرفتن هست که خودم ازش بارها نتیجه گرفتم. در پایان چله ، به خودتون یه جایزه خوب بدید.

امیدوارم خدا بهتون خوشبختی بده و کمی به آرامش برسید ولی اسی واقعا علت این همه بد بیاریتون تو ازدواج ...

ممنون عزیزم بخاطر دعای خیرت. خیر ببینی الهی

بخاطر انتخاب اشتباه خودمون فرار کردن از محیط خونه

انگار از چاله افتادیم تو چاه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

2810